BBB Week 6: Kettlebell/Bodyweight & Yoga LIVE met Sarah en Natanja

51 deelnemers

Deze live les start over:

.. dagen .. uren .. minuten .. seconden

Week 6 BBB
Kettlebell, l
ichaamsgewicht & coolingdown .
Het is alweer week 6, en dat betekend de laatste week van ons BBB programma.
Wij, Natanja en Sarah zijn heel erg benieuwd hoeveel progressie je hebt geboekt en de les van vandaag ervaart. De les van vandaag is bijna hetzelfde als die van week 1. Het verschil? Je bent een stuk sterker en fitter geworden. We starten ook vandaag met 30 seconden burpees. Als het goed is heb je het aantal van week 1 genoteerd en kun je dus perfect meten of je explosiever bent geworden.
De les van vandaag is met of zonder gewicht te volgen.
Trainingsschema: Herhaal deze week nog 2x week 6 BBB Kettlebell of volg al onze live lessen.

Sarah en Natanja (onze yoga docente) sporten vandaag samen in beeld mee.
Sarah traint vandaag met kettlebell en Natanja op basis van lichaamsgewicht. Mocht je (nog) niet in bezit zijn van een kettlebell dan is het zeker mogelijk mee te doen. Houdt er wel rekening mee dat de workout zonder kettlebell minder intensief is, maar toch effectief.

De kettlebell workout duurt ongeveer 15-20 minuten en aansluitend vindt er een korte yoga cooling down plaats, die je hieronder in een aparte video vindt. Deze coolingdown wordt verzorgd door Natanja.

HEB JE VRAGEN? stel ze na de les via onze chat. Wil je jouw resultaten of enthousiasme met ons delen dat kan via de chat of info@fitgirl.nl

Yoga
De mini yoga sessies op maandag na de kettlebel workout en de yogalessen op dinsdag zijn stabiliserend én specifiek afgestemd op alle workouts van de BBB challenge.Ben je nog geen FitGirl-lid maar wil je wel graag meedoen met de live les(sen)?