Honderden vrouwen gingen je voor

Als lid hebt je direct toegang tot:

 • alle online programma’s en live lessen en challenges
 • Bodyhoop, kettlebell en lichaamsgewicht workouts van 10 – 15 min max
 • Spierversterkende en cardio workouts met de Bodyhoop fitnesshoelahoep 100+ video's
 • Simpel en snel sterker met de Kettle Bell 70+ workouts
 • Mobiliteitsoefeningen voor minder stijfheid en nog meer resultaat 18 oefeningen
 • Ouder - kind workouts op basis van lichaamsgewicht
 • Yoga en ademhaling voor ontspanning en balans 25+ sessies
 • Lekker in je vel met een frisse mindset 4 seizoenen


Jouw dagelijkse portie (buikspier)plezier

 • Beschikbaar op TV, laptop, mobiel of tablet
 • Te volgen waar en wanneer jij dat wilt
 • Onbeperkt sporten 24/7
 • Fun & effective full body workouts
 • Voedingstips en recepten voor gezonde en voedzame gerechten
 • 10 jaar ervaring in live coaching en trainen van vrouwen
 • Stel je vragen aan onze professionals
 • Hou je metingen bij en volg je progressie in je dashboard
Inclusief: 4 keer per jaar gratis deelname aan de Bodyhoop Challenge (30 dagen programma t.w.v. € 32,50 per keer).


EEN INVESTERING IN JEZELF

Wij krijgen veel vragen of meedoen echt al mogelijk is vanaf 10,75 per maand en of het geen doorlopend abonnement is. Maak je geen zorgen, de betaling is eenmalig of per maand (afhankelijk van wat je kiest). Na de gekozen periode verloopt je toegang automatisch en krijg je van ons per mail de mogelijkheid om te verlengen.

Doe 12 maanden met ons mee
Vanaf €10,75/maand
Per maand: €10,99 Aanmelden
Eenmalig: €114,00 Dat is slechts €9,50 per maand Aanmelden
Per maand: €15,55 Aanmelden
Eenmalig: €179,00 Dat is slechts €14,92 per maand Aanmelden
Per maand: €21,15 Aanmelden
Eenmalig: €239,00 Dat is slechts €19,92 per maand Aanmelden
Eenmalig: €129,00 Dat is slechts €10,75 per maand Aanmelden
Per maand: €11,75 Aanmelden
Eenmalig: €95,75 Dat is slechts €7,98 per maand Aanmelden
Per maand: €8,85 Aanmelden
Eenmalig: €129,00 Dat is slechts €10,75 per maand Aanmelden
Eenmalig: €188,50 Dat is slechts €15,71 per maand Aanmelden
Per maand: €16,95 Aanmelden

Ervaringen van deelnemers aan het jaarprogramma

Ella

Bodyhoop Challenge: Ik heb enorm veel plezier gehad in het volgen van de challenge, ik geloofde eerst alle resulaten die op de site stonden niet.......maaar....

Mijn resultaten zijn:

 • 2 kilo afgevallen
 • 10 cm van mijn buik af
 • 8 cm van mijn taille af
 • 4 cm van mijn dijbeen af
 • 5 cm van mijn heupen af!

Ik ben zo blij. En start direct met de volgende challenge!

Bedankt voor de uitdaging en de Ondersteuning! Super!

Lees verder...

Martine

Fitnesshoelahoep en mobility programma: Ik heb gedurende een langere periode in de sportschool lessen gevolgd, best wel zware lessen ook. Circuittraining, een combinatie van kracht en conditie. Maar nog niet eerder heb ik in een relatief korte periode met zo weinig tijdsinvestering zo’n gespierde core ontwikkeld. Mijn buikspieren zijn gewoon zichtbaar, ongelofelijk toch? En dat na 2 keer een keizersnede en ook nog gewoon thuis! Ik ben blij dat ik de stap heb genomen om een abonnement bij jullie af te sluiten, het voegt veel toe. Ook al kan ik door een schouderblessure niet alles volgen en zijn er ook programma’s die me minder aanspreken. Het aanbod is heel gevarieerd. Ik ben er blij mee, bedankt!

Lees verder...

Marije

Kettle Bell programma: De sportmomentjes van Sarah hebben me veel gebracht. Al na een paar weken meedoen voelde ik me fysiek en mentaal sterker worden. Door de fijne professionele begeleiding en aanmoediging werd het een dagelijkse routine. Doordat ik me sterker voelde durfde ik ook mijn hardloop schoenen weer uit de kast te trekken. Dus overall ben ik veel sportiever en fitter geworden. Dus ik ga zeker door. Ik kan het ieder ander aan bevelen!

Lees verder...

Patricia

Bodyhoop / fitnesshoelahoep challenge: Ben al iets gekrompen 😉, dat sportmomentje bevalt erg goed. Door de duidelijke video’s voelt het net als een echte les. Macarena gaat ietsjes beter inmiddels. De crab reach is ook wel interessant. En de variaties op de plank. Die zijn heftig.

Nog niet veel gewicht kwijt, maar dat is niet erg. We gaan voor de centimeters. Vetrollen eliminatie. Deze challenge kwam op het juiste moment voorbij. Zat de laatste tijd niet goed in het vel. Fysiek en mentaal. Zit in de overgang. Best een heftige fase in het leven van de vrouw.

Qua energie level gaat het super. Echt. Vanmorgen vroeg de workout. Daarna 40 baantjes getrokken in het zwembad, ‘s middags op de fiets naar de tandarts, totaal 10 km. Op een oma fiets ZONDER versnellingen of andere hulpmiddelen.

Op 1 februari dit jaar brak ik mijn scheenbeen. Dwars door midden. Er zit nu een enorme pin in. Daar heb ik gelukkig geen last van. Dus ik ben heel blij dat ik dit allemaal kan doen. En dat ik vorig jaar die hoepel heb gekocht.

Jullie doen het super goed!

Lees verder...

Astrid

Fitness Hoelahoep Programma: Superrr want toch nog van 63 kg naar 61,5 kg en taille -4 cm buik -7 cm heupen -2 cm en dijbeen -3 cm totaal van maar liefst -1,5 kg en -16 cm!!! 😉 Ik vind de VHoop superrr leuk en een (gezonde) verslaving net als de Bodyhoop die ik al sinds 2015 heb zeker nu je ook nog eens via de app alles kan aflezen en een motiverende challenge kan aangaan met iemand uit de rankinglijst! ;) Keep up the good work thanx!

Lees verder...

Edith

Fitness Hoelahoep Programma: Ik wilde graag een paar kilo’s afvallen en mijn spieren trainen. Ik voel verbetering in mijn spierkracht en ben zeer tevreden over het resultaat met afname in gewicht en omvang. Voel me lekker in mijn vel zitten en mentaal sterker en sta opgewekter in het leven. Aan iedereen die graag beter in balans wil komen of graag wil afvallen in omvang en gewicht kan ik aanraden om mee te doen. Het is echt heerlijk om mee te doen met het programma, het voegt zoveel toe voor jezelf in je eigen leven. Een compliment voor jullie invulling van het programma. Er is aandacht voor de moeilijkheidsgraad t.a.v. oefeningen, werd rekening gehouden met deelnemers die minder lenig waren, door het aanbieden van verschillende niveaus, waardoor je zelf je keuze kan maken met welke oefening je het beste mee kan doen!

Lees verder...

Stephanie

Alle programma's: Ik wil bij deze even trots vermelden dat ik dus elke ochtend trouw mijn programma doe. Zin of geen zin. Het past bij mij. Supertrots op jullie dat jullie het voor elkaar gekregen hebben om een site/programma te lanceren dat werkt. Voor mij. En ja, mijn lichaam wordt echt al strakker op een gezonde manier. En nee, de windmill is geen favoriet. Rechts lukt redelijk. Links heeft meer tijd nodig maar ik zie het als een uitdaging ;-) Wat mijn arm aangaat: Sarah je bent mijn heldin! Het kriebelt nog af en toe maar dankzij jou advies ben ik van de helse pijnen af. Waar neurologen voor een raadsel stonden (en niet naar mij luisterden) luisterde jij op afstand en kan ik weer gewoon bewegen. Dank!!!

Lees verder...

Raymond

Bodyhoop / fitnesshoelahoep programma: Ik twijfelde of ik uberhaupt wel kon hoepelen (niet dus..)! En dus ook of het wel zin had om ermee te beginnen. Maar mijn rugarts gaf aan dat ik het echt moest proberen en dus heb ik doorgezet. Van 1 rondje naar 2 en zo met veel geduld verder opgebouwd. Na een week kon ik 5 minuten hoepelen, naar een paar weken zo lang als ik wilde en kon ik er een ‘high intensity training’ van maken door combinatie met gewichten, steppen en andere bewegingen.

Mijn ervaring met de Bodyhoop is Prima! Inmiddels ben ik al 5 jaar bezig en gebruik ‘m nog minstens 2-3x per week (en soms vaker). In combinatie inmiddels met een veel uitgebreider trainingsschema (kracht, conditie, stabiliteit, enz.), maar het blijft een vast onderdeel van m’n work out.

Ik ben tussen eind 2015 en eind 2016 bijna 15 kg afgevallen en heb dat tot op heden kunnen nagenoeg vasthouden (inmiddels wel paar kilo (netto) spieropbouw erbij voor specifiek doel), ga veel minder vaak door m’n rug (van 6x per jaar naar max 2x) en herstel ook veel sneller (van 2-3 weken nu in 2-3 dagen vaak alweer 80% hersteld en aan het trainen).

Ik zal iedereen met rugklachten aanraden deze optie met zijn/haar arts te bespreken en indien er geen medische belemmeringen zijn, gewoon beginnen. Ook aan mensen die flexibeler willen worden en tevens hun core willen verstevigen.

Afgelopen jaar (2019) heb ik op 50-jarige leeftijd – mede dankzij de training met de Bodyhoop - voor het eerst een bronzen medaille gewonnen op het Nederlands Kampioenschap Lifesaving (dat is de sport van de Reddingsbrigades; zie Baywatch!), op het onderdeel 2K Beach Run (dat is 2 km hardlopen door diep, mul zand) bij de Masters (50+). En kort daarna werd ik 4e op het Europees Kampioenschap Lifesaving in Italië op hetzelfde onderdeel. Dit jaar was ik graag voor goud gegaan op het NK en tevens het WK, maar dat ging helaas niet door vanwege corona. Maar die ambitie heb ik nog steeds en ik train daar 7 dagen per week voor.

Lees verder...

Carla

Alle programma's: Ik vind het geweldig jullie programma's. Het jaar abonnement is zo gevarieerd dat je je geen moment hoeft te vervelen. Ik sta s'morgens 6 uur op en begin met los maak oefeningen dan een workout en als laatste de halve maan die ik eerder heb geleerd bij de workout. Ik heb veel meer energie over de dag. Ik had nooit gedacht dat dat mij zou lukken voor het ontbijt sporten. Een dikke 10 voor jullie programma's.

Lees verder...

Laura

Kettle Bell Programma: Ik dacht van te voren: kan ik het wel volhouden? Mijn doel was sterker en fitter worden. En ja! deze methode van 10 min per dag trainen heeft me echt sterker en fitter gemaakt. Ik merkte al snel dat ik sneller de trap op kwam, de boodschappen makkelijker kon tillen en mijn conditie ook al snel verbeterde. Mijn resultaat is dat ik een stuk sterker ben in mijn core en ook een stuk fitter. Ik voel me veel energieker. Door het samen te doen en door zulke fijne begeleiding werd ik elke dag weer gemotiveerd om te trainen. Mijn buik is voor het eerst sinds ik kinderen heb gekregen echt helemaal plat. :-)) Daarnaast werkt het fitter zijn voor mij ook mentaal door. Ik kan veel meer aan. Tenminste zo voelt het. :) Ik zou de trainingen van harte aanbevelen aan diegenen die in een korte tijd en onder superbegeleiding fitter, sterker en strakker willen worden. Het is laagdrempelig, super easy en ook nog leuk om elke dag te doen.

Lees verder...