VAN 'BODYHOOP' TOT 'FITGIRL VOOR HOOPLOVERS & FITMOMS'

Vanaf 2009 helpen wij, het team van Bodyhoop en FitGirl.nl - zowel online als offline - duizenden vrouwen succesvol fitter, strakker en leniger te worden. Met de fitness hoelahoep en andere attributen die sporten gemakkelijker en leuker maken. Jarenlang hebben we onze programma's verbeterd, aangepast en verder uitgebreid. Dit Fitgirl jaarprogramma is het resultaat. Ons motto is: 'less is more'. Ontdek in 10 - 15 minuten per dag dat er ook in jou een FitGirl schuilt.

Passie

Het is onze passie jouw drukke leven, elke dag weer een stukje makkelijker te maken. Door effectieve programma's samen te stellen. Met korte workouts met een hoge funfactor. Dit in combinatie met gezonde recepten, kennis over voeding en blogs speciaal voor vrouwen. Zodat jij - met gemak - van je sportmoment een gezonde gewoonte maakt.

Hoeveel tijd moet ik vrijmaken per dag?

Met een korte tijdsinvestering van maximaal 15 minuten per dag, helpen we jou je fitste versie te bereiken. Zonder te focussen op een overdreven gespierd lichaam. Want wat blijkt: wanneer jij in de flow zit, komt het resultaat vanzelf!

Fitgirl traint fun & effective
Wij houden van functionele trainingen met een doel. Zodat je niet alleen fit wordt en blijft, maar ook voelbaar sterker functioneert in het dagelijks leven. Door de combinatie van een een verbeterde mobiliteit, het versterken van botten, pezen en meerdere spiergroepen neemt de kans op (sport)blessures af. En verklein je ook de kans op lage rugklachten, algehele vermoeidheid of stijfheid.

Neem een kijkje op onze programma pagina of wordt meteen lid. Enjoy!

Angelique Hulst

Online workout organisator en Bodyhoopster van het eerste uur.

Na de bevallingen van mijn kinderen, was ik nog lange tijd niet in shape. Ik was 15 kg aangekomen en dat ging er helemaal niet zomaar af. Ik bleek niet het type: meteen na de bevalling weer in de spijkerbroek. Drie maanden later werd mij gevraagd of ik weer zwanger was, maar dat was ik niet. Om weer in shape te komen ging ik hardlopen. Dat ging best wel aardig, maar mijn buik bleef slap en hobbelde maar wat mee.

Op dat moment ben ik begonnen met de Bodyhoop. Na een maand zag ik al resultaat en na 2 maanden nog meer.

Ik vind dat het voor alle vrouwen mogelijk moet zijn om op deze leuke en laagdrempelige manier in shape te komen en te blijven.

Wat maakt sporten met de Bodyhoop® dan zo leuk? Het geeft je een goed gevoel als de hoepel rond zweeft, voor je het weet heb je er 10 minuten op zitten. Terwijl je bijvoorbeeld televisie kijkt. Of gewoon lekker met een muziekje op de achtergrond. Je traint je buikspieren terwijl je aan het hoelahoepen bent. Geen buikspierkwartier maar buikspierplezier. 10 minuten per dag, 5 keer per week. Dat is al genoeg voor resultaat. Je voelt je slanker dan ooit en je buikspieren worden snel zichtbaar.

Naast de buikspieren, train je met de Bodyhoop de gehele ‘core’, inclusief buik, rug, billen, benen. En dat zorgt ervoor dat veel mensen met lage rugklachten ervaren dat ze nooit meer pijn hebben.

Om jou te blijven boeien en motiveren, vind je bij de Bodyhoop afwisselende trainingen en programma's waarmee je lenig, sterk, fit en strak wordt en blijft.

Een sportief leven is makkelijk vol te houden als:

  • je training leuk en afwisselend is*
  • je daarbij snel resultaat boekt*
  • je niet zoveel tijd per keer nodig hebt.*

*Uitgangspunten voor de workouts en programma's op FitGirl.nl


Joye Aarts

Joye Aarts

Van kleins af aan heb ik al een passie voor sport. Die passie is begonnen op de sportschool van mijn vader, waar ik al op jonge leeftijd mee huppelde in de aerobic groepslessen en danslessen volgde. Later kwam daar fitness en crossfit bij. De afgelopen 10 jaar heb opleidingen gevolgd voor verschillende groepslessen, voor personal trainer en crossfit coaching.

Ik vind het ontzettend leuk om je te ondersteunen bij je sportieve doelen en dromen, en om je te laten zien dat er altijd wel een manier van bewegen is die bij je past.'


Ilona van der Heijden

Ilona van der Heijden

Personal trainer / leefstijl coach.

Van jongs af ben ik bezig met sport. Eerst turnen en tennis en later ook fitness. Ik wist op mijn 15de al dat ik in de sport wilde werken. Na mijn Cios ben ik verder gaan studeren en heb ik ook mijn HBO sport en bewegingseducatie opleiding afgerond.

Met mensen werken is mijn passie en hierbij bewegen maakt me echt gelukkig. In mijn eigen bedrijf als personal trainer help ik vrouwen maar ook mannen bij het afvallen zodat ze weer fijn in hun lichaam komen. Mensen weer laten stralen is mijn missie.

Afgelopen jaar ben ik gestart met de opleiding tot leefstijlcoach omdat bewegen en gezonde voeding bijdragen aan een gezonde leefstijl. FitGirl heeft hiermee erg veel raakvlakken, vandaar dat ik het fijn vindt als coach voor FitGirl live lessen te geven. Dit altijd in korte blokken van 4 tot 6 lessen met een bepaald thema. Zodat jij elke keer weer kunt aanhaken.

Samen gaan we lekker sporten zodat jij een fijne start hebt van de dag en hierdoor weer lekker in je vel komt te zitten.

Marlene - FitGirl

Marlene Henny

Yogadocent / Personal trainer

Na jarenlang professioneel gedanst te hebben, werd ik door een goede vriendin uitgenodigd om een yogales te volgen. Het was eigenlijk gelijk raak, ik vond het heerlijk om te doen. Niet lang daarna besloot ik om een yoga docenten opleiding te volgen. Na deze 3-jarige opleiding ben ik gelijk gestart met les geven en heb ik mijn eigen stijl van dynamische yoga ontwikkeld. Vooral het creëren van flow voordat je meer in de statische poses terecht komt vind ik heel fijn. Je lichaam voelt dan zo klaar voor die houdingen. Naast yoga geef ik ook pilates en body sculpt. Vooral de body sculpt vind ik een fijne workout om je lichaam in shape te houden.

Mijn stijl is dynamisch, sterk en licht te gelijk, energiek en beweeglijk maar ook gegrond.

Het is mijn passie om vrouwen en mannen te motiveren en begeleiden met trainingen die ervoor zorgen dat ze:

  • weer meer energie ervaren,
  • zich beter in hun eigen lichaam voelen,
  • sterker zijn geworden en beter in shape,
  • meer in balans zijn dan daarvoor,
  • maar zich vooral ook goed voelen.

Dit geeft ook mij energie, hier voel ik mij goed bij.

Rosanne

Rosanne Verburg

Paramedisch ergotherapeut en life-coach.

Bij een van de eerste Bodyhoop challenges al, kwam ik in aanraking met de Bodyhoop en ervoer ik de lol van de trainingen. Voor mij was dit dé opening naar een sportiever leven, door te doen wat ik écht leuk vond…. ;-)

Tijdens mijn paramedische opleiding als ergotherapeut raakte ik meer en meer geïnteresseerd in een fit lijf. Begrijp me niet verkeerd, ik heb nooit een sixpack gehad! Maar een gezond lijf, met bijbehorende curves is met een pakkende en leuke training, handige voedingstips en de juiste coaching echt binnen handbereik. Als ik het kan, kan jij het ook! Niets mooiers voor mij om nu als ergotherapeut én life coach jou in dit FitGirl programma te begeleiden om fit, gezond en geïnspireerd te kunnen leven.

Mijn motto? “Als je écht goed voor jezelf zorgt, wat zou je dan doen?”

Ronja Thomae

Ronja Thomae

Sporttherapeute

Mijn passie is om de liefde voor hoelahoepen (met een verzwaarde fitnesshoelahoep) door te geven. Hoelahoepen is een zeer eenvoudige maar zeer effectieve buikspiertraining waar ik zelf erg van hou.

Het gaat er niet om dat je alles perfect moet kunnen, maar dat je bij elke workout een beetje verder komt. Ik wil je graag laten zien hoe sterk de buik- bekkenbodem- en rugspieren kunnen worden met kleine, eenvoudige oefeningen die toch inspannend en veeleisend zijn. Mijn workouts zijn voor zowel beginners als gevorderden.

Janneke Poort

Janneke Poort

Ooit zat ik chips etend op de bank.

Met zware reuma in mijn lijf.

Na mijn werk lag ik ‘s avonds futloos op de bank.
Geen energie om iets van het leven te maken.

Tot ik de motivatie vond om te gaan Bodyhoopen en daarna ook ander sporten uit te proberen.
Met de eerste stap die ik zette, veranderde alles.

Ja, werkelijk alles! Mijn energie ging weer stromen en tegenwoordig word ik een ‘bruisbal’ genoemd.

Ik loop nu marathons, ben ruim 20 kilo lichter en maakte een carrièreswitch.

Iedere kleine stap die ik zette, bracht me dichter- en dichterbij gezondheid.

Gezondheid, dat is mijn nieuwe passie.

Ik leerde dat je zelf zoveel kunt doen om je gezondheid een zetje de goede kant op te sturen. Hoe je vetten inzet als brandstof en je energie onuitputtelijk wordt.
Die kennis móet ik gewoon met je delen.

De combinatie van beweging, voeding en ademhaling is goud waard om de fonkeling in je ogen te doen sprankelen. En als je dan ook nog in een koud bad durft te stappen, wil je helemaal nooit meer anders.