BBB Week 1: Yoga LIVE met Natanja

77 deelnemers

Deze live les start over:

.. dagen .. uren .. minuten .. seconden

Yoga
De mini yoga sessies op maandag na de kettlebel workout en de yogalessen op dinsdag zijn stabiliserend én specifiek afgestemd op alle workouts van de BBB challenge.

Aanstaande zes weken
staan de oefeningen vooral in het teken van de buik, onderrug, heupen, heupgewrichten, liezen, bovenbenen, enkels en voeten. Je ontwikkelt kracht én souplesse in het gehele onderlichaam. Vanaf het bekken omlaag creëer je een stabiel fundament.

De yogaoefeningen zijn voor iedereen! Meer of minder bekend met yoga?
De houdingen worden op die manier ingesproken zodat ze voor jou doen wat je nodig hebt. En, hoe ver je in de oefening beweegt of komt is minder belangrijk. Onderzoek voor jezelf waar je mogelijkheden en uitdagingen liggen en luister daarnaar. Koester de wijsheid van je lichaam!

Natuurlijk oefen je altijd het gehele lichaam. Met een yoga sessie komen uiteindelijk alle bewegingsmogelijkheden van de wervelkolom en de gewrichten aan bod. Met iedere oefening zoek je naar een balans tussen ontspanning en kracht. Yoga is dan ook meer dan alleen de fysieke houdingen. Het werkt ook mentaal en emotioneel door.

Yoga heeft een positieve werking op je hele systeem. Je voelt je soepeler én energieker, ook wordt je hoofd rustiger en ben je meer gefocust. En, niet onbelangrijk, kun je stress beter de baas zijn!

Na de les staat de chat open voor vragen of opmerkingen!Ben je nog geen FitGirl-lid maar wil je wel graag meedoen met de live les(sen)?