Fitgirl.nl

Lekker en gezond eten
Veel vrouwen doen aan krachttraining om sterker, fitter en strakker te worden. De juiste sport voeding kan daaraan bijdragen. Daarom hebben we bij FitGirl veel gezonde recepten verzameld. Voedzame en makkelijk te maken gerechten voor je ontbijt, lunch, diner en tussendoor. Waarom zou je ongezond eten als er genoeg lekkere en verantwoorde alternatieven zijn?

Vitaal en fit
Je lichaam haalt alle stoffen die je nodig hebt op een slimme manier uit je voeding. Eet je gezond en gevarieerd, dan krijg je vrijwel alle essentiële vitamines, mineralen en spoorelementen binnen. Eet je ongezond of eenzijdig, dan ontstaan er tekorten. En dat merk je vroeg of laat aan je lijf. Zonde. En onnodig. Want met de gezonde recepten van FitGirl eet je de hele dag door lekker en verantwoord. Zodat je lichaam krijgt wat het nodig heeft en jij je vitaal en fit voelt.

Voedzaam ontbijt
Eet jij elke ochtend diezelfde boterham met kaas en kun je wel wat inspiratie gebruiken? Kijk dan bij de gezonde recepten eens naar ideeën voor het ontbijt. Met quinoa of havermout begin je de dag goed, zeker als je er lekkere extra’s als rood fruit, kokos en amandelen aan toevoegt. Liever koud? Maak dan eens overnight oats. Krijg je ’s ochtends met moeite een hap door je keel? Dan zijn smoothies ideaal. Begin met een basis van vruchtensap of zuivel en kies verder dingen die je lekker vindt: banaan of voor een groene smoothie spinazie of broccoli. Voor een extra boost kun je er superfoods, zoals chiazaadjes of acaibessen, door doen.

Variëren
Ook voor je lunch, diner en snacks vind je bij FitGirl veel gezonde recepten. Kijk rustig rond en probeer verschillende dingen uit. Wie weet eet jij morgen zoete aardappel met een salade van avocado. Warme dag? Leef je dan uit met onze gezonde ijsjes en recepten voor een gezonde barbecue.