Showing all 14 results

Mooie, comfortabele shirts & tops.
Als je aan krachttraining doet, wil je natuurlijk sportswear die comfortabel zit. Zodat je vrij kunt bewegen en niet wordt gehinderd door knellende bandjes of materiaal dat niet goed ademt. Naast comfort is uiteraard ook de look belangrijk: als vrouw kom je graag goed voor de dag, ook in de sportschool. Bij FitGirl vind je een zorgvuldig samengestelde collectie shirts & tops die zowel mooi als comfortabel zijn.

Hoogwaardige kwaliteit
De shirts & tops van FitGirl zijn van hoogwaardige kwaliteit. Dat vinden we belangrijk, want net als jij weten we dat je beter traint in goede sportswear. Natuurlijk weten we ook dat vrouwen als jij graag eigentijdse sportkleding dragen, t shirts en tank tops met een goede pasvorm, in mooie kleuren en met mooie dessins. Kijk rustig rond in onze collectie. Er zitten ongetwijfeld shirts & tops tussen die precies bij jouw smaak en wensen passen.

Shirts & tops combineren
De shirts & tops van FitGirl kun je trouwens goed combineren met andere items uit onze collectie sportswear. Met onze leggings bijvoorbeeld, die in verschillende kleuren en materialen verkrijgbaar zijn. En met onze sokken & beenwarmers, waarvan je de kleur natuurlijk kunt afstemmen op de kleuren en prints van jouw shirts & tops. Daarnaast hebben we diverse accessoires, zoals polsbandjes, die niet alleen praktisch zijn maar ook je sportieve look compleet maken. Bij FitGirl kun je makkelijk en snel een complete outfit samenstellen.

Shirts & tops bestellen
Het bestellen van shirts & tops is bij FitGirl heel eenvoudig. Je selecteert de items van jouw keuze, betaalt op een manier die jou het beste uitkomt (iDeal, Minitix of creditcard) en binnen 2 werkdagen heb je de bestelling in huis. Wil je ruilen of retourneren? Geen probleem. De voorwaarden vind je hier. Met de shirts & tops van FitGirl ben je niet alleen in shape maar ook in fashion.