Showing 1–15 of 24 results

Comfortabele, mooie sportkleding
Doe je aan krachttraining, hardlopen of fitness dan draag je graag sportkleding die comfortabel zit. Daarnaast moet het mooi zijn en lang meegaan. In de uitgebreide collectie sportkleding van B.Pure Sports in de shop van FitGirl vind je tights en shirt & tops. Ze zijn onderling super goed te combineren, zodat je makkelijk een outfit samenstelt die precies bij jouw stijl en wensen past.

High-performance sportswear
De sportkleding in de webshop van FitGirl is high-performance sportswear. Dit betekent dat het uitstekend zit, niet knelt, goed ademt en vochtabsorberend is. Ideaal voor intensieve krachttraining dus. Met goede sportkleding word je niet belemmerd, zodat je vrij kunt bewegen, minder last van zweet hebt en alle workouts ongehinderd kunt uitvoeren.

Looks
Vrouwen die aan krachttraining doen, stellen hoge eisen aan hun sportkleding. Niet alleen op het gebied van comfort maar ook qua looks. Dat begrijpen we bij FitGirl als geen ander. We staan zelf meermaals per week in de sportschool en zien er, net als jij, graag goed uit. Ook bij het squatten of tijdens de bench press. De sportkleding van FitGirl is zo ontworpen dat je vrouwelijke vormen en contouren beter uitkomen. Het is sportswear met stijl en attitude, waarin je je mooi en sexy voelt.

Sportkleding combineren
De tights, shirt & tops in de shop van FitGirl kun je onderling prima combineren. De collectie is zo samengesteld dat de kleuren en dessins goed bij elkaar passen, of je nu voor ton sur ton of voor een contrasterend effect gaat.

Baseativa
In de webshop van FitGirl vind je onder andere dames sportkleding van het stijlvolle Nederlands merk B.Pure Sports. Sportswear van hoge kwaliteit die ontworpen is met een speciale technologie die garant staat voor comfort en een lange levensduur. Online sportkleding bestellen is bij FitGirl heel eenvoudig. Je selecteert de items van jouw keuze, betaalt op een manier die jou het beste uitkomt (iDeal, Paypal of creditcard) en binnen 2 werkdagen heb je de bestelling in huis.