Enige resultaat

Fitness handschoenen
Veel workouts vragen om goede bescherming van je handen. Fitness handschoenen zijn dan ook onmisbaar als je aan krachttraining doet. Ze horen een vast onderdeel van je sportswear te zijn. Of je nu licht of intensief, vaak of minder vaak traint. Bij FitGirl vind je fitnesshandschoenen in verschillende uitvoeringen, zodat je kunt kiezen voor een paar dat precies bij jouw manier van trainen past.

Kwaliteit en looks
De fitness handschoenen van FitGirl zijn zorgvuldig geselecteerd, want we vinden dat kwaliteit en looks samen moeten gaan. En die combinatie kom je helaas maar zelden tegen. Onze fitness handschoenen zijn gemaakt van soepele materialen, waardoor ze een goede pasvorm hebben, comfortabel dragen en zich makkelijk naar je hand vormen. Met de fitnesshandschoenen heb je meer grip en zijn je handen optimaal beschermd bij verschillende workouts met halters en gewichten. Ze zijn bovendien sterk en duurzaam; ze kunnen tegen een stootje en gaan lang mee.

Fitness handschoenen combineren
Naast goede fitness handschoenen wil je natuurlijk ook mooie, comfortabele sportkleding. Ook die vind je bij FitGirl. Van shirts & tops, shorts & skirts tot leggings, sokken & beenwarmers. Net als de fitnesshandschoenen zijn deze items gemaakt van kwaliteitsmaterialen. Bovendien kun je ze onderling goed combineren, zodat je in een paar muisklikken een complete outfit samenstelt, wat je stijl en smaak ook is. Met FitGirl kies je voor sportkleding waarmee je gezien mag worden en waarmee je volop kunt variëren. Kijk rustig rond in onze webshop en ontdek wat onze sportswear collectie jou te bieden heeft.

Fitness handschoenen bestellen
Het bestellen van fitness handschoenen is bij FitGirl heel eenvoudig. Je selecteert de items van jouw keuze, betaalt op een manier die jou het beste uitkomt (iDeal, Minitix of creditcard) en binnen 2 werkdagen heb je de bestelling in huis. Zo snel en simpel werkt het.