Showing all 2 results

Sport accessoires
Als je aan krachttraining doet, zijn goede sport accessoires onmisbaar. Niets is zo vervelend als slecht absorberende sokken en fitness handschoenen die na drie keer trainen stukgaan. In de webshop van FitGirl vind je sport accessoires van hoogwaardige kwaliteit, gemaakt van sterke, soepele materialen. Bovendien hebben ze een mooie, stijlvolle vormgeving. Want je wilt natuurlijk goed voor de dag komen, ook in de sportschool.

Fitness handschoenen
Bij veel workouts moet je je handen beschermen. Fitness handschoenen zijn dan ook belangrijke sport accessoires. De fitness handschoenen van FitGirl hebben een uitstekende pasvorm, zitten comfortabel en vormen zich makkelijk naar je hand. Ze geven je goede grip en bescherming bij oefeningen met halters en gewichten. Daarnaast kunnen ze tegen een stootje en zijn ze prima te combineren met de sportswear die je in de webshop vindt.

Zweetbandjes
Doe je aan krachttraining, dan zijn polsbandjes ook erg nuttig. Tijdens een intensieve workout verschijnt al snel zweet op je voorhoofd. Met een zweetbandje veeg je het in één beweging weg. Wel zo handig, want squatten terwijl er zweet in je ogen drupt, is verre van prettig. De polsbandjes van FitGirl zijn gemaakt van zachte, duurzame materialen en absorberen uitstekend. Natuurlijk kun je ook de zweetbandjes goed combineren met de sportswear van FitGirl.

Sokken & beenwarmers
Bij krachttraining denk je waarschijnlijk niet meteen aan sokken & beenwarmers. Toch zijn het belangrijke sport accessoires. Met goede sokken & beenwarmers voorkom je overmatig zweten en houd je je onderbenen en voeten lekker warm. Bij FitGirl vind je ze in verschillende kleuren, die mooi aansluiten bij de kleuren en dessins van de sportswear collectie. Onze sokken & beenwarmers zijn zacht, sterk en rekbaar, waardoor ze fijn zitten en lang in vorm blijven. Ook hebben ze een sterk ademend en vochtregulerend vermogen, zodat je niet wordt belemmerd door overmatig zweet.

Sporthoelahoep: Bodyhoop
Wil jij je core stability trainen? Een krachtige core zorgt voor een betere houding en een betere connectie tussen onder en bovenlichaam. En als mooie bijkomstigheid train je je taille slank en je buik mooi plat. De Bodyhoop is speciaal vormgegeven voor bindweefselmassage en is omwikkeld met een flinke laag sterk foam voor meer comfort. Bij de Bodyhoop hoort een stretch band voor arm- en borstspiertraining. Je krijgt de bijbehorende Workout Basic er gratis bij. Deze is samengesteld door een personal trainer met een fysiotherapeutische achtergrond.