Showing 1–15 of 26 results

FitGirl outfit
Vrouwen die aan krachttraining doen, willen sportswear die comfortabel is. Die niet te strak of te ruim zit en goed bij hun lichaam aansluit. Natuurlijk moet je sportkleding ook fris en zacht aanvoelen, goed ademen en vocht optimaal absorberen. We zijn zelf veel in de sportschool te vinden en weten dat alleen die praktische zaken niet genoeg zijn. Want als vrouw wil je er goed uitzien, ook tijdens je workouts. In de FitGirl outfit komt dat allemaal samen. Onze zorgvuldig samengestelde collectie bestaat uit mooie, stijlvolle sportswear en accessoires, gemaakt van kwaliteitsmaterialen.

Sportswear en accessoires combineren
Een FitGirl outfit stel je heel eenvoudig samen uit onze selectie leggings, shirts & tops, shorts & skirts. De collectie is zo ontworpen dat je alle kledingstukken onderling kunt combineren, van welke modellen, kleuren en dessins je ook houdt. Bovendien vind je in onze webshop verschillende accessoires, zoals fitness handschoenen, zweetbandjes, sokken & beenwarmers. Ze sluiten qua vormgeving en kleurgebruik mooi bij de sportswear aan, zodat ze jouw FitGirl outfit écht afmaken.

Comfortabel, mooi en duurzaam
Krachttraining is een intensieve manier van sporten. Je kleding en accessoires moeten dan ook aan hoge eisen voldoen. Ze moeten sterk en duurzaam zijn, zodat ze niet snel slijten en lang meegaan, hoe vaak je ze ook gebruikt en wast. Een FitGirl outfit is gemaakt van hightech vezels, die met een speciale technologie zijn ontworpen. Ze zorgen niet alleen voor comfort en een uitstekende pasvorm, maar ook voor een lange levensduur. De sportswear is daarnaast zorgvuldig afgewerkt. Wat niet alleen de looks maar ook de duurzaamheid ten goede komt.

Stijl en attitude
Kijk eens rustig rond in de webshop en laat je inspireren. Je vindt er onder meer sportswear van het stoere Braziliaanse merk Baseativa. Zoek jij voor je krachttraining comfortabele sportkleding met stijl en attitude? Kies dan een FitGirl oufit.