Enige resultaat

Waarom supplementen?
Een gezond voedingspatroon bevat alle voedingsstoffen die je nodig hebt. Helaas schiet een gezonde maaltijd er weleens bij in en krijg je niet elke dag alle noodzakelijke vitamines, mineralen en spoorelementen binnen. Met voedingssupplementen compenseer je dat tekort. Als je aan krachttraining doet en intensief sport, is een gebalanceerd dieet zeker belangrijk. Je vraagt veel van je lichaam en moet zorgen dat je het goed voedt, zodat je sterk en vitaal blijft en optimaal kunt trainen. Bij FitGirl vind je een uitgebreid assortiment voedingssupplementen van het gerenommeerde merk Plantina. Ze vormen een goede ondersteuning, wat het doel van je krachttraining ook is.

Wat heb je nodig?
Iedere vrouw is anders, eet anders en traint anders. Welke supplementen je nodig hebt, is afhankelijk van je lifestyle, je voedingspatroon en de intensiteit van je krachttraining. Bij FitGirl vind je onder meer:
• Multivitamine: met alle essentiële vitamines, mineralen en spoorelementen
• Vitamine D (die niet door je lichaam zelf wordt aangemaakt): voor stevige botten
• Magnesium: voor de botopbouw, opbouw van lichaamseiwitten, goed functionerende spieren en goede werking van je metabolisme
• Visolie (omega 3): voor je hart en bloedvaten
• Astaxanthine: een krachtige antioxidant met gezondheidsbevorderend effect

Meer weten?
Wil je meer weten over fitness voeding en het gebruik van voedingssupplementen? Kijk dan eens in het kenniscentrum van FitGirl. Hier komen verschillende experts, zoals voedingsdeskundigen en (personal) trainers, aan het woord. Neem je supplementen, houd je dan altijd aan de instructies in de bijsluiter. Supplementen zijn namelijk alleen een waardevolle aanvulling als je ze op een verantwoorde manier gebruikt.

Supplementen bestellen
Het bestellen van supplementen is bij FitGirl heel eenvoudig. Je selecteert de items van jouw keuze, betaalt op een manier die jou het beste uitkomt (iDeal, Minitix of creditcard) en binnen 2 werkdagen heb je de bestelling in huis.