Weer een online gym? Wat maakt FitGirl uniek?

1. What you see is what you get: alle trainers doen precies dat wat nodig is om fit te zijn, ze hebben geen verborgen agenda’s. Waarmee we bedoelen dat ze niet stiekem achter de schermen nog allerlei andere dingen doen om fit te blijven.

De trainers maken uitsluitend gebruik van een fitnesshoelahoep, een kettlebell en bodyweight. Wat ze trainers aan sport doen, doe jij ONLINE mee.

2. Bij FitGirl vind je programma’s die op elkaar zijn afgestemd met een logische opbouw, zodat je steeds een beetje uitgedaagd wordt, want dat is nodig om resultaat te behalen. Met losse workouts die niet op elkaar zijn afgestemd, bereik je niet wat je wilt. Dat verklaart dat we van onze deelnemers horen dat zij veel meer resultaat halen dan met bijvoorbeeld 3 keer per week uren doorbrengen in de sportschool.

3. FitGirl biedt het grootste aantal programma’s met de Bodyhoop / fitnesshoelahoep en daarnaast krachttraining gecombineerd met yoga. Dat zien we als pure luxe die we onze deelnemers graag gunnen. Alles in 1. Pure luxe. Wanneer je met ons mee doet, ben je helemaal voorzien. Maar ook: volg een kettlebell workout en sluit af met yoga. As easy as that.

4. We hebben een jaarplanning. De agenda geeft aan waar we ons bevinden en wanneer jij weer kunt aanhaken bij het volgende programma. Alle programma’s die we gezamenlijk starten bevatten live lessen waarna je met de trainers kunt live chatten.

5. Tussen de programma’s door, maar ook terwijl er een programma loopt, kun je zelf aan de slag of neem je pauze. Er is voldoende te doen in het jaarprogramma, je kunt nooit alles doorlopen in een jaar. Maar we onderschrijven dat het soms nodig is om even pauze te nemen. Om daarna met hernieuwde energie het volgende level te halen.

Een overzicht van wat je allemaal krijgt als je meedoet, vind je hier.

Jaarkalender FitGirl 2021
Jaarkalender FitGirl 2021