1. WHAT YOU SEE IS WHAT YOU GET

Alle trainers doen precies dat wat nodig is om fit te zijn, ze hebben geen verborgen agenda. Waarmee bedoeld wordt dat ze niet achter de schermen nog allerlei andere dingen om fit te blijven.

De trainers maken uitsluitend gebruik van een fitnesshoelahoep, een kettlebell en hun eigen bodyweight. Wat de trainers aan sport doen, doe jij ONLINE mee.

2. LOGISCHE OPBOUW

Bij FitGirl vind je programma’s die op elkaar zijn afgestemd met een logische opbouw, zodat je steeds vanzelf een beetje uitgedaagd wordt, want dat is nodig om resultaat te behalen. De programma's zijn zo samengesteld dat je de extra uitdaging als vanzelf aan kunt, zonder dat je daar veel moeite voor hoeft te doen. Je hoeft alleen maar in te loggen, alles staat voor je klaar.

3. ALLES WAT JE NODIG HEBT BIJ ELKAAR

FitGirl biedt het grootste aantal programma’s met de Bodyhoop / fitnesshoelahoep van Nederland en daarnaast krachttraining gecombineerd met yoga. Dat zien we als pure luxe die we onze deelnemers graag gunnen. Alles in 1--> Pure luxe. Wanneer je met ons mee doet, ben je helemaal voorzien. Maar ook: volg een kettlebell workout en sluit af met yoga. As easy as that.

4. TRAIN METEEN JE BREIN

Alles wat je nog niet beheerst, maar wel probeert en aanleert, is behalve een goed fysieke training een goede training voor je brein. Hoepelen is een brain trainer bij uitstek, maar ook alle andere - voor jou nieuwe - oefeningen en bewegingen.

5. JAARPLANNING

We werken met een jaarplanning. De agenda geeft aan waar we ons bevinden en wanneer jij weer kunt aanhaken bij het volgende programma.

6. WE LASSEN OOK AF EN TOE EEN PAUZE IN

Tussen de programma’s door, maar ook terwijl er een programma loopt, kun je zelf aan de slag of neem je pauze. Er is voldoende te doen in het jaarprogramma, je kunt nooit alles doorlopen in één jaar. Maar we benadrukken dat het soms nodig is om even pauze te nemen. Om daarna met hernieuwde energie het volgende level te halen.

7. STEL JE VRAGEN

Onze trainers staan altijd paraat om jouw vraag te beantwoorden. Dan kan via het contactformulier. Naar wens kunnen we - indien gewenst - telefonisch contact met je opnemen.

Een overzicht van waar je allemaal toegang toe hebt als je het hele jaar met ons meedoet, vind je hier.