Simpel en snel sterker met de kettlebell 2

Dit programma is een vervolg op Simpel en snel sterker met de Kettlebell 1. Ben je nog onbekend met de Kettlebell of heb je al een poos niet getraind met de Kettlebell? Ga dan naar het eerste programma en kom na afloop hier terug.


Waarom Kettlebell Training bij Bodyhoop - FitGirl?

Met Kettlebell training vergroot je kracht, uithoudingsvermogen en verlies je vet. Bovendien verbetert het de mobiliteit rond je gewrichten en versterkt het je botten en gewrichten. Dit is vooral belangrijk naarmate we ouder worden en mobiliteit een uitdaging kan zijn. Want laten we eerlijk zijn, wat heb je aan kracht als je stijf als een plank bent?

Deze training is kort, krachtig en effectief voor wie sterker, gezonder, vitaler en slanker wil worden. Kettlebell training kan altijd en overal worden gedaan, binnen of buiten, door jong en oud. Daarom staat de Kettlebell bekend als de 'Total Gym'.

Het is essentieel dat de technieken correct worden uitgevoerd; met focus en de juiste intensiteit. Details maken het verschil en de uitvoering bepaalt het resultaat. Hier ondersteunen we je bij met dit programma.

Pak de Kettlebell op en doe met ons mee! Het helpt je snel je doelen te bereiken.

Dit programma bevat - net als Simpel en snel sterker met de kettlebell 1 korte workouts (1-2 per week) die je 2-3 keer per week herhaalt. Deze workouts zijn perfect na je Bodyhoop workout of als extra sportmoment later op de dag. Je kunt de serie ook 2 of 3 keer herhalen voor extra uitdaging. Kies een zwaarder gewicht als het te makkelijk wordt. De kettlebell swing is een uitstekende oefening om mee te beginnen met een hoger gewicht.

Als je dit Kettlebell programma zonder Bodyhoop volgt, combineer het dan met yoga. Elke dag adviseren we een yoga stretch. Lukt het niet om elke keer yoga te doen, plan dan 1 keer per week een langere sessie. Deze sessie staat ook in het programma aangegeven.

Geniet van het rustige tempo van de opbouw. Zo word je snel sterker zonder blessures. Het tempo wordt opgevoerd in het volgende programma.


Jouw Kettlebell trainer:

Angelique Hulst Kettlebell trainer Bodyhoop & Fitgirl


*Krachttraining is van vitaal belang voor een algeheel welzijn en een gezond lichaam. Het biedt voordelen zoals het opbouwen van spieren, verbeterde balans en coördinatie, verhoogde flexibiliteit, sterkere botten en gewrichten, vetverbranding, betere cardiovasculaire gezondheid, verhoogd energieniveau en gemoedstoestand, verbeterde lichaamshouding en verhoogd gevoel van eigenwaarde. Bovendien heeft krachttraining talrijke voordelen voor sportprestaties, zoals verhoogde kracht en snelheid en het verminderen van blessures door toegenomen kracht. Ontdek de vele voordelen van krachttraining en transformeer je lichaam!