TT run – Een unieke ervaring!

Electric Run, Color Run, Strongman Run, Obstacle Run… Stuk voor stuk bijzondere events voor sportievelingen om aan deel te nemen. Maar deze is wel heel bijzonder. De TT run, hardlopen op het TT Circuit in Assen. Een run op een bijzondere locatie maakt hardlopen nog leuker. Schrijf je in en ‘start your own race’.

Heilig asfalt

De TT-Run wordt één keer per jaar georganiseerd. Zeg nu zelf, hardlopen op het ‘heilige asfalt’ van het TT Circuit, dat is toch iets wat je een keer ervaren moet hebben? Op 20 juni 2015, één week voor de TT MotoGP Assen, is het weer zo ver en kun je meedoen met deze unieke run in de sfeer en beleving van de MotoGP.

Afstanden

Ben je een beginner of gevorderd hardloper? Je kunt kiezen voor de afstand die bij jouw level en doelstelling past:

  • One Lap : 1 Ronde – 4,4 km
  • Two Laps : 2 Ronden – 8,9 km
  • Three Laps : 3 Ronden – 13,3 km

Deelnemen

Je kunt je individueel als recreant of als wedstrijdloper inschrijven. Klik hier voor meer informatie als je recreant bent en klik hier als je als wedstrijdloper deel wilt nemen aan deze unieke beleving. Alle deelnemers van de TT-Run die het verblijf nog aangenamer willen maken kunnen gebruik maken van een speciaal arrangement bij het van der Valk hotel in Assen.
Wil je meedoen met je bedrijf? Ook dat is mogelijk. De TT-Run heeft een team arrangement samengesteld voor een bijzonder, sportief uitje. Om je direct in te schrijven ga je naar het inschrijfformulier.

Als toeschouwer naar de TT run

Ben je groot MotoGP fan maar niet zo sportief of helaas geblesseerd? De TT run is tevens de officiële opening van de TT festival week met veel gezelligheid, entertainment en horeca. Als toeschouwer naar de TT run gaan is dus ook een leuk uitje. Je hebt als toeschouwer gratis toegang tot nagenoeg het hele TT circuit.

Goed doel

De TT-Run ondersteunt ieder jaar een goed doel. Jij kan ook je bijdrage leveren door geld te doneren via het inschrijfformulier of te doneren bij andere inzamelingsacties. Heb je al een andere run gepland en wil je zelf een inzamelingsactie beginnen voor een goed doel? FitGirl is ambassadeur van stichting Tegenkracht en bij onze acties kunnen we alle hulp gebruiken. Lees hier meer over hoe we ons op dit moment actief inzetten voor de stichting.