Slim koken met de Voedingsacademie

Ben je dagelijks bezig met voeding? Geniet je ervan of ervaar je het als een bron van frustratie? Kost het je bijvoorbeeld (te) veel tijd of vind je het lastig om iets te bedenken voor het hele gezin? Onze partner @devoedingsacademie heeft een briljant idee bedacht; een recepten-abonnement voor de thuis kok die gezond en verantwoord wil koken voor het hele gezin, zonder al te veel gedoe.

En jij als deelnemer van het FitGirl Jaarprogramma hebt dit gratis tot je beschikking. Elke maand ontvang je vijf nieuwe, prachtig opgemaakte recepten in de vorm van een e-book, met extra tips en inspiratie. Het mooiste van alles is dat je met slechts een keer koken al twee gerechten bereidt. Bovendien is er vaak de mogelijkheid om gerechten voor te bereiden, die met tien minuten in de oven staan.

Zo kun jij relaxen na een lange dag, of even een ademhalingsoefening doen terwijl je heerlijke, gezonde maaltijden op tafel zet die volledig uit de supermarkt kunnen komen. Gezond en praktisch koken was nog nooit zo gemakkelijk!