Mindset

Herken je dit:

Je wilt echt graag regelmatiger sporten, maar verzandt steeds na enkele dagen/weken. Je gaat enthousiast van start maar al snel komt de klad erin en voel je steeds meer achterstand. Iedere keer weer hetzelfde liedje. Hoe kan dat nou toch terwijl je zo graag dat fittere lichaam wilt??

Misschien merk je wel dat je je laat leiden door in het verleden behaalde resultaten. Je wilt zo graag die challenge volbrengen, maar diep van binnen heb je weinig vertrouwen dat dit ook echt gaat lukken.

Met andere woorden: je vertrouwt niet meer volledig op jezelf en daardoor creëer je je eigen vicieuze cirkel. Einstein zei ooit: Zolang je dingen blijft doen zoals je ze deed, krijg je wat je altijd kreeg.

Maar hoe breng je dan die verandering aan? Je kan je patronen pas doorbreken als je weet welke patronen je hebt, maar hoe kom je daarachter?

Ervaring Marieke:

Met dank aan de mindset sessies van Rosanne ben ik er nu achter hoe ik mezelf saboteerde. Hoe ik eigenlijk mezelf tegenhield om de resultaten te behalen die ik zo graag wilde behalen. Ik heb geleerd dat die tegenstrijdigheid heel menselijk is en hierdoor kon ik me gaan focussen op wat ik wél wilde behalen en hoe ik het ditkeer anders ging doen. Hierdoor heb ik voor het eerst in mijn leven een challenge volledig volbracht! Dank Rosanne!

De oplossing

  • Laat een extern iemand meekijken naar je patronen
  • Leer je patronen kennen
  • Leer welke gedachtes daarachter zitten
  • Besluit wat je dit keer anders gaat doen
  • Zorg dat je op verschillende vlakken hulp hebt om jouw doelen te gaan behalen

Aanbod

In het Atletisch sterker programma krijg je 5 podcasts van Rosanne.

Wil jij graag 1 op 1 begeleiding of groepscoaching, dan vind je hieronder speciaal voor FitGirl leden een aanvullend aanbod:

  • Ben je klaar om écht het verschil voor jezelf te gaan maken? Dan kan je via Fitgirl 1op1 begeleiding bij Rosanne krijgen gedurende de challenge. Normaal kost dit 77,- euro per sessie (45 minuten), voor Fitgirl leden is dit slechts 57,- euro per sessie of 197,- euro voor 4 sessies). Mail hiervoor Rosanne via rosanne@fitgirl.nl
  • groepscoaching, met maximaal 20 gelijkgestemde vrouwen gaan we 8 weken samen aan de slag. 8 weken nemen we de tijd om erachter te komen welke strategieën er wél en welke er niét voor je werken. Gaan we kijken wat ervoor zorgt dat je nog niet behaald hebt wat je wil behalen én gaan we uiteraard ervoor zorgen dat je deze keer jouw doelen met plezier gaat behalen! Dit programma kost 47,- voor 8 weken begeleiding. We komen dan samen bijeen in week 1&2, week 4&5 en week 7&8 via Zoom en hebben een privé Facebook groep waar je met de andere gelijkgestemde dames jouw dilemma’s kan delen en elkaar kan helpen om je doelen te behalen.

Aan het einde van de 8 weken heb je niet alleen jouw doel behaald, maar ook skills for life! Mail hiervoor Rosanne via rosanne@fitgirl.nl, de eerstvolgende groep start op 6 juni. (Bij 6 aanmeldingen kunnen we van start!)

Ervaring Inge:

“Ook met mijn werk is het zelfzorg-schema bruikbaar. Goede zelfzorg was om mijn onvrede wel te uiten op werk, hoewel dat tijd en moeite kostte om dat op een rijtje te zetten en voor te bereiden. Ik heb ervoor gekozen om me uitvoerig voor te bereiden en een actieve inbreng te hebben. Het voelde goed om inbreng te hebben. En ook hier was een onbedoeld effect verbondenheid met anderen, omdat collega’s mijn inbreng waardeerden en dat uitspraken naar mij. Leuk om jou even te laten weten hoe ik er mee aan de slag ben, dank voor je inspiratie Rosanne!”