SuikerVRIJ • 2022

In de SuikerVRIJ, ga je met je Bodyhoop® als maatje 30 dagen 10 - 15 minuten per dag aan de slag. Je maakt kennis met Ronja en Joye, onze nieuwe Bodyhoop trainers. Zij doen niets liever dan anderen motiveren met effectieve workouts met fun.

Het weer is wat onbestendig en daarom is het misschien nog lastig voor te stellen: over anderhalve maand staat de vakantie alweer voor de deur. Daarmee hebben we precies nog tijd genoeg om wat cruciale centimeters weg te hoepelen, zodat jij straks weer op je gemak in je bikini of badpak aan het zwembad zit.

Dit keer vullen we de 30 dagen Bodyhoop uitdaging aan met het Energy Booster 3 ‘suikerVRIJ’ programma met Janneke Poort. Met dit voedingsprogramma erbij snijdt het mes aan twee kanten en kom je dubbel zo snel in vorm.

Wist jij dat suiker verslavend is en dat je serieus moet afkicken om ervan af te komen? Dat komt doordat suiker je brein een boost geeft. Je voelt je kortstondig beter wanneer je suiker eet

Voor je lijf is suiker niet goed. Suikers veroorzaken een piek in je bloedsuikerspiegel en daarna een diep dal waardoor je je moe, hongerig, slap en futloos voelt. Je krijgt de neiging om steeds weer suikers te nemen.

Wij helpen jou de vicieuze suiker-cirkel te doorbreken, zodat jij:

  • van die eeuwige hongerklop af komt,
  • je lovehandles en muffin tops ziet verdwijnen als sneeuw voor de zon,
  • en weer energie krijgt voor tien.

Wat krijg je allemaal?

Alles wordt duidelijk per dag weergegeven. Je ziet per dag wat je moet doen. Er zijn video’s met effectieve Bodyhoop workouts. Maar ook mindset podcasts, artikelen over voeding (bijvoorbeeld hoe je je vetverbranding aan zet) en gezonde recepten. Ook houd je je metingen bij, zodat je duidelijk kunt zien wat je met het Energy Booster programma hebt bereikt. En daar na afloop van kunt genieten en je trots op jezelf kunt zijn!

Wanneer kan je meedoen aan de Bodyhoop Energy Booster - suikerVRIJ?

Het programma is geschikt voor alle niveaus. Het is handig als je 10 minuten achtereen kunt Bodyhoopen, (5 minuten linksom en 5 minuten rechtsom). Wanneer je pas begint, heb je een week de tijd nodig om op te bouwen. Deze tijd krijg je van ons. Het programma staat sowieso 7 weken lang open.

We starten op 12 juni, vanaf 11 juni is dag 1 van het programma zichtbaar, daarna valt elke dag een nieuwe dag vrij. Meld je aan via de button onderaan deze pagina.

Bodyhoop je nog niet zo lang of wil je gewoon even kijken of je de techniek goed beheerst? Check dan nog even de instructievideo.

Alle recepten kun je in één keer downloaden en uitprinten op dag 1 (alleen de tekst, geen foto's), daarnaast kom je de recepten regelmatig tegen in het programma, maar dan met de bijbehorende foto.