Fitgirl.nl

Over FitGirl

Wie is FitGirl?

In mei 2015 is FitGirl samengegaan met HealthyApp en Bodyhoop. Sindsdien is Angelique Hulst de drijvende kracht achter de website en blogs.

Goed in je vel

Met wetenschappelijk onderbouwde, maar prettig leesbare artikelen wil ze vrouwen goed informeren over training, gezonde voeding en mindset. De artikelen bevatten praktische tips, maar gaan ook over de relatie tussen lijf en hoofd: hoe je door te sporten, bewust te eten en stil te staan bij wie je bent en wat je doet beter in je vel kunt zitten, energieker kunt worden en positiever in het leven kunt staan.

Inspirerende partners

Fitgirl is voortdurend op zoek naar leuke, interessante en inspirerende partners. FitGirl werkt samen met meerdere gastauteurs die vanuit hun eigen specialisme schrijven over sport, een bewust eetpatroon en een positieve levenshouding. Hier lees je over hun vakgebied en visie op een gezonde leefstijl. Omgekeerd draagt FitGirl ook regelmatig bij aan de activiteiten van haar samenwerkingspartners. Synergie, een positieve wisselwerking, elkaar versterken en inspireren is daarbij het doel. Fitgirl biedt informatie op het gebied van training, gezonde voeding en mentale kracht.