honderden vrouwen gingen je voor

Doe met ons mee en ontvang:

 • Toegang tot al onze programma’s met workouts van 10 – 15 min max
 • Spierversterkende en cardio workouts met de Bodyhoop fitnesshoelahoep 100+ video's
 • Simpel en snel sterker met de Kettle Bell 70+ workouts
 • Mobiliteitsoefeningen voor minder stijfheid en nog meer resultaat 18 oefeningen
 • Toegang tot recepten voor gezonde en voedzame gerechten
 • Yoga en ademhaling voor ontspanning en balans 25+ sessies
 • Lekker in je vel met een frisse mindset 4 seizoenen


Jouw dagelijkse portie (buikspier)plezier

 • Beschikbaar op TV, laptop, mobiel of tablet
 • Te volgen waar en wanneer jij dat wilt
 • Onbeperkt sporten
 • Fun & effective full body workouts
 • 10 jaar ervaring in live coaching en trainen van vrouwen
 • Stel je vragen aan onze professionals
 • Hou je metingen bij en volg je progressie in je dashboard
Inclusief de bonussen: 4 keer per jaar gratis deelname aan de Bodyhoop Challenge (30 dagen programma t.w.v. € 32,50 per keer), Workout Pro t.w.v. € 29,50 en incl. prijsstabiliteit.


EEN INVESTERING IN JEZELF

Wij krijgen veel vragen of meedoen echt al mogelijk is vanaf 9,50 per maand en of het geen doorlopend abonnement is. Maak je geen zorgen, de betaling is eenmalig of per maand (afhankelijk van wat je kiest). Na de gekozen periode verloopt je toegang automatisch en krijg je van ons per mail de mogelijkheid om te verlengen.

Lidmaatschap van 6 maanden
Vanaf €11,50/maand
Per maand: €12,99 Aanmelden
Eenmalig: €69,00 Dat is slechts €11,50 per maand Aanmelden
Per maand: €22,64 Aanmelden
Eenmalig: €125,00 Dat is slechts €20,83 per maand Aanmelden
Per maand: €33,99 Aanmelden
Eenmalig: €185,00 Dat is slechts €30,83 per maand Aanmelden
Lidmaatschap van 12 maanden
Vanaf €9,50/maand
Per maand: €10,99 Aanmelden
Eenmalig: €114,00 Dat is slechts €9,50 per maand Aanmelden
Per maand: €15,55 Aanmelden
Eenmalig: €169,00 Dat is slechts €14,08 per maand Aanmelden
Per maand: €21,15 Aanmelden
Eenmalig: €229,00 Dat is slechts €19,08 per maand Aanmelden

Ervaringen van deelnemers aan het jaarprogramma

Carla

Alle programma's: Ik vind het geweldig jullie programma's. Het jaar abonnement is zo gevarieerd dat je je geen moment hoeft te vervelen. Ik sta s'morgens 6 uur op en begin met los maak oefeningen dan een workout en als laatste de halve maan die ik eerder heb geleerd bij de workout. Ik heb veel meer energie over de dag. Ik had nooit gedacht dat dat mij zou lukken voor het ontbijt sporten. Een dikke 10 voor jullie programma's.

Lees verder...

Stephanie

Alle programma's: Ik wil bij deze even trots vermelden dat ik dus elke ochtend trouw mijn programma doe. Zin of geen zin. Het past bij mij. Supertrots op jullie dat jullie het voor elkaar gekregen hebben om een site/programma te lanceren dat werkt. Voor mij. En ja, mijn lichaam wordt echt al strakker op een gezonde manier. En nee, de windmill is geen favoriet. Rechts lukt redelijk. Links heeft meer tijd nodig maar ik zie het als een uitdaging ;-) Wat mijn arm aangaat: Sarah je bent mijn heldin! Het kriebelt nog af en toe maar dankzij jou advies ben ik van de helse pijnen af. Waar neurologen voor een raadsel stonden (en niet naar mij luisterden) luisterde jij op afstand en kan ik weer gewoon bewegen. Dank!!!

Lees verder...

Edith

Fitness Hoelahoep Programma: Ik wilde graag een paar kilo’s afvallen en mijn spieren trainen. Ik voel verbetering in mijn spierkracht en ben zeer tevreden over het resultaat met afname in gewicht en omvang. Voel me lekker in mijn vel zitten en mentaal sterker en sta opgewekter in het leven. Aan iedereen die graag beter in balans wil komen of graag wil afvallen in omvang en gewicht kan ik aanraden om mee te doen. Het is echt heerlijk om mee te doen met het programma, het voegt zoveel toe voor jezelf in je eigen leven. Een compliment voor jullie invulling van het programma. Er is aandacht voor de moeilijkheidsgraad t.a.v. oefeningen, werd rekening gehouden met deelnemers die minder lenig waren, door het aanbieden van verschillende niveaus, waardoor je zelf je keuze kan maken met welke oefening je het beste mee kan doen!

Lees verder...

Marije

Kettle Bell programma: De sportmomentjes van Sarah hebben me veel gebracht. Al na een paar weken meedoen voelde ik me fysiek en mentaal sterker worden. Door de fijne professionele begeleiding en aanmoediging werd het een dagelijkse routine. Doordat ik me sterker voelde durfde ik ook mijn hardloop schoenen weer uit de kast te trekken. Dus overall ben ik veel sportiever en fitter geworden. Dus ik ga zeker door. Ik kan het ieder ander aan bevelen!

Lees verder...