Zoete aardappelpizza met zuurkool en pulled chicken

Kunnen jullie je de #Zuurcool winactie nog herinneren? De persoon met het lekkerste en creatiefste zuurkool recept, kon een echte Le Creuset pan winnen. Inmiddels is de actie voorbij en de winnares bekend. En met succes, want we zijn een onwijs lekker zuurkool recept rijker! Dat je met zuurkool meer kunt dan alleen een stampot of ovenschotel bereiden, wisten we wel bij ILH. Maar dat deze mega gezonde groente ook heel goed smaakt op een pizza, is nieuw voor ons. Voor dit super creatieve, gezonde en vooral erg lekkere recept willen we Hanne van de blog Miss Havermout, onwijs bedanken! Zij een prachtige pan, wij een heerlijk zuurkool en pizzarecept rijker! En uiteraard delen we het winnende recept ook met jullie. Enjoy!

Ingrediƫnten zoete aardappelpizza met zuurkool

Voor de bodem (voor 2 bodems)
(Deze stappen kun je ook overslaan door een Magioni pompoen pizzabodem te kopen)

Ingrediƫnten bodem:

  • 300 gram zoete aardappel
  • 125 gram bloem
  • 6 gram gedroogde gist
  • snufje zout
  • 35 milliliter water

Bereiding bodem:

lees verder:

http://www.ilovehealth.nl

Geplaatst op 19 maart 2018 door ilovehealth