Het klinkt misschien als een gekke combinatie: zoete aardappel in een bananenbrood… Geloof ons: Dit recept ga je méér dan eens maken, omdat het zo onwijs lekker is!
Maaike kwam met het idee voor dit brood en oorspronkelijk hadden bedachten we het als ontbijt dat makkelijk te preppen is. Gewoon rustig in het weekend bakken, zodat je meteen voor 3 ochtenden je ontbijt klaar hebt staan. Alleen nog aanvullen met een groentesnack of -soepie rond 10 uur en gas erop.
Dit brood is heerlijk zoet, zonder dat er een grammetje toegevoegde suiker of zoetstof aan te pas komt. Het bereidingsproces én de kaneel do the magic. We like!
Wat is jouw favoriete bananenbrood variant? We zijn erg benieuwd wat jij van deze verrassende combinatie vindt, dus laat het ons gerust weten in de comments!
Liefs,
Sjanett
Prep tijd
45 min
Kook tijd
45 min
Totale tijd
1 uur 30 min
Porties: 6-12
Ingrediënten
Geplaatst op 09 februari 2017 door lovefitfood