Lekker in de BBQ-stemming? Wij leggen niet alleen kipsaté, spekfakkels en hamburgers op de grill, maar experimenteren ook graag met groenten. Zo iszoete aardappel van de BBQ een ideaal recept om je barbecue-repertoire mee uit te breiden. Perfect voor een zomerse avond in de tuin met je favoriete mensen om je heen!
Begin met het goed schoonborstelen van de zoete aardappelen en snijd ze in parten. Rijg de parten om en om met plakjes spek op BBQ spiezen. Dit zorgt ervoor dat alles mooi gelijkmatig gaart. Grill de spiesjes ongeveer 15 minuten op de BBQ tot de zoete aardappel gaar is en het spek knapperig. Terwijl de spiezen op de BBQ liggen, kun je de ahornsiroop opwarmen en inkoken tot een dikkere siroop. Dit geeft een heerlijk zoet en sticky laagje aan de bataat.
Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl
Geplaatst op 26 juli 2024 door UitPaulinesKeuken