Vandaag een lekker vegetarisch recept voor geroosterde zoete aardappel uit de oven met een tahini-pindasaus. Wij zijn dol op aardappeltjes uit de oven en het is heel gemakkelijk om te maken. Of het nou krieltjes zijn, geplette voorgekookte aardappels, mooie wedges of zoete aardappels. Allemaal even lekker! Natuurlijk kost het eventjes tijd om de aardappels lekker knapperig te krijgen maar de truc is om de oven lekker hoog te zetten. Je moet er dan wel bij blijven hoor, of tenminste af en toe kijken hoe het er mee gaat, je kunt niet even in bad gaan liggen zeg maar, maar de temperatuur genoemd in onderstaand recept is behoorlijk safe. Check na 20 minuutjes even of jij ze op deze manier al lekker vindt. Om ze net iets lekkerder te maken hebben we de zoete aardappels gemengd met wat garam masala en olijfolie. Daarmee worden ze naast lekker zoet van de het roosteren ook nog eens heel kruidig en ruikt het heerlijk in huis. In het kruidenmengsel garam masala zit namelijk kaneel!
Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl
Geplaatst op 05 januari 2021 door UitPaulinesKeuken