Zoete aardappel toast met appel en pindakaas

Goedemorgen. Ken je de zoete aardappel wafels nog van een jaartje terug voor het ontbijt? Dit is een ander ontbijt met dit knolletje: zoete aardappel toast met appel en pindakaas. Door de groente te grillen, maak je er toast van als vervanger voor brood. Het grillen zorgt ervoor dat de zoete smaak extra wordt benadrukt. De pindakaas zorgt voor een fijne hartige balans en de appel maak het ontbijt zo lekker fris. Duik vervolgens de voorraad in op zoek naar noten en gedroogd fruit.

Misschien moet je er niet aan denken om de dag te starten met zoete aardappel. Ik zou gerust een bord nasi lusten nu. In Vietnam meer dan 100 jaar geleden startte ik elke dag met noodle soep. Wat een feestje. Maar goed, onthoud anders deze zoete aardappel toast voor de lunch. Of als snack, het maakt allemaal niet uit. Probeer het gewoon eens uit!

Lees verder op www.lekkeretenmetlinda.nl

Geplaatst op 18 maart 2017 door linda