Zoete aardappel en bloemkool uit de oven met knoflook & rozemarijn

Eindelijk, eindelijk heb ik weer een keer zelf in de keuken gestaan! Omdat ik voor mijn werk voornamelijk buiten de deur eet, gebeurt dit bijna nooit meer. Nu ging ik voor mijn samenwerking met Lidl wat lekkere herfstproducten halen, en besloot ik meteen maar enthousiast m’n hele mandje vol te gooien en een lekker nieuw recept te bedenken.

Ik weet niet hoe het ineens komt, maar ik heb dit jaar zo’n zin in de herfst! Gezellig en warm binnen, lekker eten en een goed glas wijn erbij. Ik denk dat het komt omdat de herfst niet teleurstelt (zoals de zomer wel gedaan heeft). Echter: in de herfst verwacht je al dat het rotweer is. Als ik dan al die mooie producten zie liggen, beginnen mijn handen te kriebelen.

Omdat ik graag eens een nieuwe combinatie wilde uitproberen, ging ik voor zoete aardappel en bloemkool. Ik gaf er een frisse touch aan door citroen en rozemarijn toe te voegen, en voor extra smaak een teen knoflook. Lekker dat het werd! De ene dag at ik het zo, en de volgende dag bakte ik er een heerlijk hertenbiefstukje bij. Toen heb ik lekker even een partijtje zitten genieten in m’n eentje, en ik hoop natuurlijk dat jij dat ook doet =)

Lees verder op www.goodfoodlove.com

Geplaatst op 17 oktober 2017 door goodfoodlove