Zoete aardappel-aubergine stoof met linzen

Het is de tijd van het jaar voor comfort food! Curry’s, stampot, homemade pizza’s, gevulde zoete aardappel én stoofgerechten. Misschien denk je bij stoofgerechten al snel aan vlees, maar een pan stoof kun je ook maken met heerlijke groentes en peulvruchten. Deze zoete aardappel-aubergine stoof met linzen is zelfs helemaal plantaardig!

Stoofgerechten maken hoeft trouwens ook niet een halve dag te duren of veel werk te kosten. Dit gerecht is heel makkelijk te maken, met enkel wat basisingrediënten en kruiden. En je hebt maar één pan nodig!

Zoete aardappel-aubergine stoof met linzen

Een grote pan heerlijke, kruidige stoof van groenten, linzen en bouillon. Doordat je het gerecht 30 minuten laat stoven, trekken de kruiden goed in de groenten. Lekker met een schep rijst of quinoa.

Lees verder op www.feelgoodbyfood.nl

Geplaatst op 18 december 2017 door feelgoodbyfood