Zo maak je knapperige bakbanaanchips

Misschien is het je wel eens opgevallen dat ik best vaak recepten met groene bakbananen maak. Ik vind ze nu eenmaal echt heel erg lekker, je kunt er echt alle kanten mee op in de keuken én ze zijn nog gezond ook. Ik ben dus fan!

Maar hoe bereid je zo’n groene bakbanaan nu eigenlijk?? Kun je deze gewoon pellen zoals een gewone banaan en wat doe je er mee wanneer de schil er eenmaal af is? Dat laat ik je precies zien in het filmpje in dit artikel, en ik maak er dan ook meteen mijn favoriete gerecht mee: bakbanaan chips!

Dit is mijn allereerste kookfilmpje dus ik ben erg benieuwd wat je er van vindt! (zoals je ziet voel ik mezelf nog niet heel gemakkelijk voor de camera, maar oefening baart kunst zullen we maar zeggen..)

Natuurlijk wil ik nog wel vaker een kookfilmpje gaan maken en daar mag jij me bij helpen! Welk gerecht wil je dat ik de volgende keer op video laat zien? Vertel het me in de reacties en wie weet is dat het onderwerp van het volgende filmpje.

Bekijk het kookfilmpje op EetPaleo.nl!

Geplaatst op 08 oktober 2016 door eetpaleo