Zalmbonbons

Deze feestelijke zalmbonbons vindt iedereen lekker. De perfecte kerst amuse! Ze hebben een romige vulling van ricotta, crème fraîche en rivierkreeftjes. Lekker pittig op smaak gebracht met fijngehakte rode ui, bieslook en citroenrasp. De vulling rol je in plakjes gerookte zalm, zodat er bonbonnetjes ontstaan. Lijkt moeilijk dan het is, beloofd!

De toastjes waar je ze op serveert bakten we met wat knoflook-en venkelzaadolie goudbruin in de oven. Je legt de zalmbonbons daarop en samen vormen ze bite sizehapjes. Dit recept maakt 8 hapjes, ideaal als kerst hapje. Komen er meer gasten, of vind je 2 hapjes per persoon te weinig? Verdubbel dan gerust het recept. Om de hapjes nog mooier te maken bestrooiden we ze met een plukje tuinkers en wat fijngehakte bieslook. Serveer de zalmbonbons met een feestelijk glaasje bubbels of deze scroppino.

Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl

Geplaatst op 05 december 2022 door UitPaulinesKeuken