Zalm met Thaise kruiden

Tamarinde is een tamelijk zure vrucht welke daardoor heel geschikt is in combinatie met vis, door alle kruiden bij elkaar te doen en fijn te malen maak je op een heel gemakkelijke manier een lekker Oosters gerecht.

De kruidenlaag voor op de zalm is met makkelijkst te maken in de kleinste kom van je foodprocessor of met behulp van een kleine groentehakker. Houd je van pittig? Voeg dan eens een rood pepertje toe aan het kruidenmengsel.

Ingrediƫnten (voor 2 porties)

  • Zalmfilet - 2 stuks (ca. 300g)
  • Ui - 1 kleine, gepeld en in kwarten gesneden
  • Knoflook - 2 tenen, gepeld
  • Citroengras (Sereh) - 1 stuk, grof gesneden
  • Gemberwortel - 2 cm, geschild
  • Tamarindepasta - 2 el

Lees verder op EetPaleo.nl!

Geplaatst op 17 februari 2017 door eetpaleo