Zalm met mangosalsa

Zalm met mangosalsa

Voor 4 personen

  • 400 gram verse zalm
  • 2 tenen knoflook
  • 1 rode peper
  • 4 cm gember
  • 1,5 limoen
  • 2 el olijfolie
  • 2 mango’s
  • 2 avocado’s
  • 1 paprika
  • koriander
  • 200 gram peultjes
  • 200 gram rijst

Verwarm de oven voor op 200 graden en zet 2 pannetjes water op.

Maak een marinade van 2 geperste tenen knoflook, geperste gember, fijn gesneden rode peper, 2 el olijfolie en sap van 1 limoen. Leg de stukken zalm in een ovenschaal en bestrijk met de marinade. Zet de zalm 15 tot 20 minuten in de oven, afhankelijk van hoe dik het stuk is en hoe gaar je de zalm wilt hebben.

Lees verder op www.EatRunLove.nl

Geplaatst op 24 augustus 2018 door eatrunlove