
Eerder vertelde ik jullie al dat ik over ben van gas naar inductie. Ik ben inmiddels helemaal gewend aan mijn AEG SensePro kookplaat. Ik heb onlangs rendang gemaakt en dat kon ik heel gemakkelijk zachtjes stoven. Superfijn! Bij gas stond het vuur al gauw te hoog en daar had ik nu geen last van. Maar ook mijn zalm was goed gelukt. De draadloze kerntemperatuursensor geeft precies aan wanneer je zalm klaar is. Ik houd ervan als hij nog een beetje roze van binnen is, dus ik had de kerntemperatuur ingesteld op 55 graden. En dat was perfect! Dit is dus heel handig als je voor vrienden kookt en je zeker wilt weten dat je vlees of vis niet te gaar is. Plus dat je ook gezellig even een wijntje mee kan drinken, terwijl de zalm staat te garen op de kookplaat. Ook fijn!
Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl
Geplaatst op 02 mei 2019 door UitPaulinesKeuken