Zalm ceviche met passievrucht en tijgermelk

Men neme een mooie zomermiddag op Ibiza, een prachtige binnentuin met een über relaxte sfeer, een fles koude bubbels en een tafel vol heerlijke gerechten. Dat is wat ik noem: puur geluk! Om het nog maar niet te hebben over die goddelijke zalm ceviche met passievrucht en tijgermelk. Een paar weken geleden kreeg ik tijdens onze vakantie op Ibiza restaurant Casa Piedra getipt. Een verstopt pareltje gelegen langs de weg richting Cala Llonga. Je zou er zo voorbij rijden, want heel bijzonder is de voorkant niet. Maar laat je hierdoor vooral niet misleiden, want eenmaal binnen tref je een gezellig restaurant met een sfeervolle binnentuin met prachtige olijfbomen en een menukaart om je vingers bij af te likken. Een van de gerechten die ik hier at was zalm ceviche met passievrucht en tijgermelk. Kleine blokjes verse zalm overgoten met een heerlijke friszoete tijgermelk (daarover hieronder meer) met passievrucht en krokante maiskorrels. Zo zo zó lekker..

Lees verder op www.Beaufood.nl

Geplaatst op 25 juli 2021 door beaufood