Zachtgekookt ei met soldaatjes uit Zondag

Dit zachtgekookt ei met soldaatjes zijn in ieder geval heerlijk! Een perfect ontbijtje voor op een luie zondag. Normaal gesproken maak je de soldaatjes van brood, maar in dit recept worden ze gemaakt van courgette. Met een lekker korstje van Parmezaan. De soldaatjes dip je in het zachtgekookte ei. Yum! Binnen een half uurtje zet je dit zondagse ontbijtje op tafel. Ben je benieuwd naar de andere recepten uit het boek? Ga hem dan zeker eens bekijken in de boekhandel.

Ingrediƫnten voor 4 personen
4 eieren
2 el bloem
1 tl gerookt paprikapoeder
2 eieren, losgeklopt
100 gr Parmezaanse kaas, geraspt
1 courgette, in repen van 5 bij 1 cm
Zout en peper

Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl

Geplaatst op 22 oktober 2018 door UitPaulinesKeuken