Buiten koken dat is toch het leukste wat er is? Deze pulled zalm kan je heel snel en makkelijk maken op de barbecue. Maar het kan ook gewoon in de pan. Pulled salmon is de visversie van pulled chicken, uit elkaar getrokken zalm dus. Superlekker in een wrap en snel klaar. De zalm marineren we in sojasaus, honing, gember en knoflook. Hierdoor krijgt de zalm een subtiele maar lekkere zoet-zoutige smaak. Na het marineren, grill je de zalm in een grillschaal of gietijzeren pan op de barbecue. Als hij gaar is, trek je de zalm met 2 vorken uit elkaar. De wrap vul je daarna met de pulled zalm en knapperige groenten als: little gem, radijsjes en komkommer. Je maakt deze wraps extra lekker met een snelle mierikswortel mayonaise. Bestrooi ze eens met tuinkers, heel gezond en geeft de wrap iets lekker pittigs.
Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl
Geplaatst op 14 juli 2022 door UitPaulinesKeuken