Wrap met romige avocado-ei salade

Deze romige ei salade zal je zeker te weten verrassen. In plaats van mayonaise gebruikten we avocado en om hem te kruiden, currypoeder. Als vulling van een wrap en in combinatie met wat tomaat en rucola een simpele, maar oh zo lekkere volwaardige maaltijd.

Wrap met avocado-ei salade

Deze ei salade is al tijden mijn favoriet, maar op één of andere reden deelde ik hem nooit op het blog. Tijd om daar verandering in te brengen. Met één hap was Sjanett al verkocht en ik verwacht dat het voor jou niet veel anders zal zijn. Ben je niet zo’n avocado-liefhebber? No worries, hier proef je weinig van terug behalve de romigheid.

Ook lekker als topping voor je salade

Voor de wraps gebruikte ik het recept van Sjanett (boekweit-havermeelwraps). Zorg ervoor dat je deze iets dunner maakt, zodat ze goed rolbaar blijven. Je kunt de ei salade in de wrap doen, maar wat ook lekker is, is om deze te gebruiken als topping op een salade of om de ei te vervangen voor tonijn.

Liefs,
Maaike

Klik hier voor het recept.

Geplaatst op 10 juni 2017 door lovefitfood