Wortelhumus met kurkuma en komijn

Humus is tegenwoordig een vast product in huis, ik denk bij steeds meer mensen. Het is ook zo een lekker, gezond en veelzijdig product. Humus op een broodje, wrap, om te dippen of lekker een grote humus bij je salade.

Daarnaast kun je zoveel varianten maken. Als basis gebruik je kikkererwten, tahini, olijfolie en knoflook. Vervolgens meng je jouw favoriete ingrediƫnt(en) en eventueel nog wat kruiden erdoor. Deze wortelhumus met kurkuma en komijn is mijn nieuwste ontdekking en ik ben er nu al een beetje verslaafd aan..

Wortelhumus met kurkuma en komijn

Dit is misschien wel de lekkerste humus die ik ooit gemaakt heb. Nou ja, ik ben er zelf erg enthousiast over..

De humus heeft veel smaak en is lekker gekruid. Eigenlijk proef je de wortel niet heel goed, het neigt meer naar een curry-humus!

Humus maak je op gevoel. De een wilt net een iets meer olieachtige humus, de ander wat steviger. Ook de kruiden voeg je toe naar smaak. Tussendoor even goed proeven dus!

Lees verder op www.feelgoodbyfood.nl

Geplaatst op 23 juni 2017 door feelgoodbyfood