In 30 dagen fit!

Laatst heb je al kunnen lezen over Bodyhoop, de fitnesshoelahoep met leuke, intensieve full body workouts. Rondom Bodyhoop is ook een compleet body & mind programma ontwikkeld: in 30 dagen naar een gezond eetpatroon, een strakker, gespierder lijf en een positieve mindset. Lees hier hoe het precies werkt.

Body & Mind Fit

Vind je het lastig om te bepalen met welke training en voeding je resultaat behaalt? Want met welke oefeningen creëer je een sterk, vrouwelijk lichaam met een mooie spierdefinitie? En wat moet je eten om dat proces optimaal te ondersteunen? Veel vrouwen weten niet hoe ze moeten beginnen. Bodyhoop biedt de oplossing: met het 30-daagse programma Body & Mind Fit werk je aan goede eetgewoonten, een fit, gespierd lijf en een positieve, gemotiveerde levenshouding.

Hoe werkt het?

Neem je deel aan Body & Mind Fit, dan krijg je op de website van Bodyhoop je eigen Workout Center. Daarin vind je twee workouts voor elke dag en voedingsadviezen die exact op deze trainingen zijn afgestemd. Daarnaast zijn er inspirerende video’s (met thema’s als ‘hoe ga je voor resultaat’, ‘waarom is het zinvol om buiten je comfortzone te treden’, ‘hoe ga je om met emoties en gedachten’) en krijg je veel achtergrondinformatie en tips.

Nieuwe, gezonde lifestyle

De eerste twee weken van Body & Mind Fit zijn erop gericht om je oude, ongezonde patronen te doorbreken. Ze vormen een mentale en fysieke reset en zijn een kickstart voor je vetverbranding. In de laatste twee weken werk je verder aan een bewust voedings- en beweegpatroon dat je de rest van je leven kunt volhouden. Het is dus nadrukkelijk geen crashdieet, maar het ontwikkelen van een nieuwe, gezonde lifestyle.

Meer info

Wil jij ook afvallen, sterker en strakker worden en werken aan een duurzaam gezond leven? Meer info vind je hier.