Sterk, slank en fit met de Bodyhoop

Geen zin in saaie oefeningen? Niet alweer naar die warme, drukke sportschool? Ga lekker hoelahoepen! Met de speciaal ontwikkelde Bodyhoop en de bijbehorende workouts word je fitter, slanker, sterker en stabieler. En het fijne is: je kunt het doen wanneer en waar je wilt, zolang je maar genoeg ruimte hebt om te ‘hoopen’.

Wat is de Bodyhoop?

De Bodyhoop is een sporthoelahoep met een doorsnede van 104 cm en een gewicht van 1,8 kilo, omwikkeld met sterk en dik foam, waardoor je hem makkelijk hoog kunt houden en hij comfortabel aanvoelt. Hij is mooi helderoranje en donkergrijs gekleurd en zit in een stevige doos, waarin je hem ook mee kunt nemen. Gratis extra’s: een speciaal voor de Bodyhoop ontwikkeld workoutprogramma en een stretchband om je arm-, schouder- en borstspieren te trainen. De hoelahoep bestaat trouwens uit zes makkelijk in en uit elkaar te klikken onderdelen.

Leuke, intensieve training

Bodyhoopen is écht een sport. Met tien minuten hoelahoepen verbrand je zelfs evenveel calorieën als met een kilometer hardlopen. In de Verenigde Staten is het een grote rage (er zijn zelfs wachtlijsten bij de sportscholen die bodyhoopen aanbieden), en inmiddels raken we in Nederland ook steeds meer in de ban van deze intensieve, maar leuke manier van trainen.

De effecten van bodyhoopen

Maar wat doet het eigenlijk voor je? Doordat de bodyhoop met veel kennis van anatomie en beweging is gemaakt en op basis van ervaringen van zowel gebruikers als experts is doorontwikkeld, biedt hij veel lichamelijke impact. Bodyhoopen versterkt de buik-, rug-, been- en bilspieren, maakt je taille slanker en je rug en heupen soepeler. Daarnaast verbetert het je rompstabiliteit, conditie en motoriek en bevordert het de doorbloeding en spijsvertering.

Reviews en info

Meer weten over het Bodyhoopprogramma? Kijk dan eens rustig rond op bodyhoop.nl. Daar vind je ook berichten uit de Nederlandse media en honderden gebruikersreviews. Welke fitnesshoelahoep is geschikt voor jou, zou je daar meer over willen weten? Lees meer info op: https://www.bodyhoop.nl/fitnesshoelahoep/

foto www.bodyhoop.nl