Witte asperges met zalm en hollandaisesaus

Op de valreep heb ik vandaag nog een heerlijk recept met witte asperges voor jullie. Het seizoen is bijna ten einde, maar de winkels lagen gister vol met restjes wit goud dus ik sloeg nog even mijn slag. Ik kocht er twee verse zalmfilets bij en ging op zoek naar een goed recept voor hollandaisesaus. Die vond ik bij Betty! Ik heb het bakje letterlijk uitgelikt. Deze saus is echt super makkelijk te maken en zoooo lekker.. Vergeet saus uit een pakje. Echt, homemade hollandaisesaus smaakt zóveel beter. Dit recept is dus een beetje van mij en een beetje van Betty.

Dit heb je nodig voor deze witte asperges met zalm en hollandaisesaus / 2 personen

- 2 verse zalmfilets
- 500 gr witte asperges – geschild
- verse bieslook

Voor de hollandaisesaus

- 2 grote eidooiers
- 1 el citroensap
- 1 el witte wijn azijn
- 100 gr roomboter

Lees verder op www.beaufood.nl

Geplaatst op 23 juni 2017 door beaufood