Je knippert met je ogen en voor je het weet is het alweer Kerst! De afgelopen week heb ik het lekker rustig aan gedaan, of nouja.. Het huis ietwat verbouwd, een kitten geadopteerd.. Ik heb gewoon niet zo veel nieuwe recepten gekookt. Laten we het daar op houden 😉
Waarom? Omdat de Kerstdagen eraan komen! En laat ik nu net 5 dagen achter elkaar een etentje hebben, waarvan ik er 2 zelf kook. Helemaal niet erg natuurlijk (leuk juist!) maar om er voor te zorgen dat ik zeker zin zou hebben om voor die twee etentjes te koken heb ik mijn creatieve energie een beetje opgespaard. Niet dat ik heel erge culinaire hoogstandjes ga maken, maar ik wil wel zeker weten dat er lekker eten op tafel komt en niet iets wat ik zomaar in elkaar heb geflanst. Gewoon een goede maaltijd die net even anders is dan anders.
Dit gerecht zou dan ook prima bij een Kerstdiner passen: heerlijk verwarmend, maar ook fruitig en fris. Geïnspireerd door de Amerikaanse ‘stuffing’ maar dan helemaal anders.
Ingrediënten (voor 2-3 porties)
Geplaatst op 13 november 2016 door eetpaleo