Weekendbites: Makreelspread

Onlangs heb ik in een artikel mijn tips voor het herkennen van verse vis gedeeld. Klik op de link als je het artikel nog niet gelezen hebt. Wist je dat je ook je favoriete recepten en artikelen kunt opslaan? Dit kan in de app, maar ook op de site. Zo vind je het makkelijk weer terug en hoef je niet eindeloos te zoeken tussen de duizenden recepten die al op onze site staan. Handig toch?

Ingrediƫnten voor 1 bakje

150 gr gerookte makreel

0,5 rode ui

1 el mayonaise

1 el yoghurt Kneepje citroensap

Paar takjes peterselie

Peper en zout

Zo maak je het Prak de makreel met de mayonaise door elkaar. Ik prak het fijn, omdat ik een beetje structuur in deze spread wel lekker vind.

Voeg de yoghurt, het citroensap en wat peper en zout toe. Meng door elkaar.

Is het mengsel te droog? Voeg dan wat extra mayonaise of yoghurt toe.

Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl

Geplaatst op 16 oktober 2017 door UitPaulinesKeuken