Voel je goed met Bamboo Basics ondergoed

Ook toen ik jonger was dan nu (in mijn tiener jaren) ging ik eerder voor comfortabel zittend ondergoed dan over the top kanten niemendalletjes en kleine strings. Het is gewoon niet wie ik ben. Deels heeft het denk ik te maken met mijn gevoelige huid. Kanten ondergoed voelde al snel scherp en het irriteerde op mijn lichaam. Ik ging eerder voor de leuke simpele setjes van katoen, en omdat ik vond dat ik het lichaam voor een string niet had, moesten de broekjes ook naadloos zijn. Nu is dat niet veranderd en is comfort nog belangrijker geworden dan ooit. Mijn zwangere buik en borsten kunnen bijna niets meer verdragen. Herkenbaar? Dan moet je echt even verder lezen.

Al vrij snel in mijn zwangerschap, vanaf een week of 8, werden mijn borsten steeds gevoeliger. Wat logisch is, ze zijn aan het veranderen en groeien. Wat ik toen heel erg merkte is dat ik mijn beugelbh’s niet meer fijn vond zitten.Na een dag werken was ik blij dat ik thuis was en ik direct mijn bh kon uitslingeren. Maar ja, helemaal bhloos door het leven aan kan natuurlijk ook niet. Wat dan heel fijn is als je naadloos dames ondergoed kunt kopen. Een fijne bh die voorgevormd is, en dus de juiste ondersteuning kan bieden maar dan zonder nare beugels en naden.

Lees verder op www.boostyourhealth.nl

Geplaatst op 16 oktober 2021 door boostyourhealth