Vijgenhapjes met geitenkaas en serranoham

Nog twee dagen en dan is het alweer 2018. Ik kijk met heel veel plezier terug op het afgelopen jaar en ik heb ontzettend veel zin in het nieuwe. Ik vind het zo ónwijs tof om elke dag met Beaufood bezig te zijn en er staan een paar hele mooie en spannende uitdagingen klaar voor 2018. Online blijf ik zeer actief (er komt zelfs een nieuwe website aan..), maar ook offline ga ik héél veel leuks ondernemen. Ook wil ik al heel lang meer doen met mijn Youtube kanaal en daar ga ik volgend jaar eindelijk tijd voor vrij maken. Ik vind het suuuper leuk om video’s te maken, dus naast de recepten op mijn blog kun je ook af en toe mee spieken in mijn keuken hoe het er daar aan toe gaat :D

Maar eerst proosten we nog even op het afgelopen jaar. Voor welke momenten ben jij dankbaar en kijk je met een glimlach op terug? Ik ben benieuwd. Voor iedereen die het thuis gezellig maakt met de jaarwisseling heb ik een lekker recept voor een feestelijke hapje uit de oven. Makkelijk, heel erg lekker en vriendelijk voor de lijn. Je wilt natuurlijk niet uit je jurkje knappen ;)

Lees verder op www.beaufood.nl

Geplaatst op 29 december 2017 door beaufood