Het zal wel weer beroepsdeformatie zijn, maar ik kreeg ineens inspiratie om een vijfballensalade te maken. Met ballen in de vorm van parelcouscous, macadamianoten, doperwten, kappertjes en een glansrol voor radijsjes, die uit de oven zo verrassend anders zijn.
Zelf maken?
RECEPT Vijfballensalade met radijs (vega)
Nodig voor 2 personen:
1 bos radijs (met mooi groen loof)
150 g parelcouscous
75 g macadamianoten
125 g doperwten (diepvries of versgedopt)
1 volle el kappertjes
Honing-mosterddressing:
4 el olijfolie
2 el wittewijnazijn
2 el vloeibare honing
1 volle el Dijon-mosterd
1 knoflookteen
1 sinaasappel (alleen rasp)
½ bosje verse dille
zout & peper uit de molen
Lees verder op www.kokenmetkarin.nl
Geplaatst op 27 november 2020 door KokenmetKarin