
Hallooo vanaf Ibiza! De trouwe Beaufoodies weten dat ik deze week op dit fijne eiland vertoef om te koken tijdens de retreat van mijn vriendinnetje Linda. Maaar ik blijf ook gewoon elke dag een nieuw recept posten! Ik heb een voorraadje gezonde knallers voor jullie klaar staan en voor vandaag staan er Vietnamese pringrolls met runderreepjes, sesam en honing op het menu. Letterlijk en figuurlijk, want het recept dat je op dit moment aan het lezen bent sta ik vandaag ook hier in de keuken te maken. Met iets andere ingrediënten dat wel – boodschappen doen is toch even wat anders hier – maar het principe blijft hetzelfde.
Namelijk vellen van rijstpapier gevuld met lekkere ingrediënten. Even oprollen tot een mooie rol en die vervolgens dippen in soja of vissaus. Echt súper lekker. Of nou ja even, dat rollen vergt wat oefening en in het begin daarom ook tijd. De eerste keer zagen mijn rollen eruit als snotterige repen, maar zoals jullie op de foto zien word ik er aardig goed in. Als jullie het leuk vinden kan ik binnenkort wel even een vlog maken om jullie te laten zien hoe dat rollen er in de praktijk aan toe gaat. Let me know!:)
Lees verder op www.beaufood.nl
Geplaatst op 26 september 2016 door beaufood