Vette feiten en andere interessante info over margarine en boter


Vorige maand bracht ik een bezoek aan de margarine fabriek van Unilever in Rotterdam. En dat was leuk en leerzaam! Sowieso vind ik het fijn om mijn kantoor af en toe in te wisselen voor een echte ervaring. Je leert zo veel van een dagje op de vloer! Er ging een hele wereld (vol margarine) voor me open. Zo maakte ik mijn eigen margarine, wat super simpel is! Binnenkort volgt een blog over zelf margarine maken. We kregen een rondleiding in de fabriek om te zien hoe het hele productieproces in zijn werk gaat. En ik mocht een voedingsdeskundige en –wetenschapper interviewen over margarine en andere vetten. Want ik had nogal een lijstje vragen naar aanleiding van jullie (soms zeer) kritische vragen op mijn eerste blog over dit onderwerp! Dat vond ik super goed, dat jullie zo kritisch zijn. Er wordt immers zo veel gezegd en geschreven dat het ontzettend moeilijk is om nog te weten wat nu echt goed of fout is. En is het wel zo zwart-wit dat we kunnen zeggen wat de beste keus is en wat een slechte keus? Ik hoop dat ik je aan de hand van deze vragen en antwoorden over margarine en andere vetten weer een beetje heb geholpen om voor jezelf de juiste keuze te kunnen maken.

Lees verder op www.ilovehealth.nl

Geplaatst op 06 maart 2017 door ilovehealth