Vegetarische spaghetti met krokant amandel-broodkruim

Ingrediënten voor 2 personen

  • 200 gram spaghetti
  • 1 Italiaanse bol (mag al ouder zijn), of ander wit broodje
  • 3 teentjes knoflook
  • 1 bosje verse peterselie
  • 2 handjes blanke (ongeroosterde) amandelen
  • 2 handjes geraspte Parmezaanse kaas
  • Olijfolie
  • Peper en zout

Bereidingswijze van de vegetarische spaghetti met amandel-broodkruim

Scheur de Italiaanse bol in stukken en doe met de knoflook, verse peterselie, 1 handje amandelen en 1 handje geraspte Parmezaanse kaas in een hakmolen of keukenmachine. Pulse totdat je een fijn kruim krijgt (niet té fijn). Voeg een heel klein beetje olijfolie en peper en zout naar smaak toe en maal kort even door.

Lees verder op www.BedRock.nl

Geplaatst op 01 augustus 2018 door BedRock