
Als basis voor deze vegetarische saucijzenbroodjes gebruiken we dus vega gehakt. Dit brengen we lekker op smaak met knoflook, ketjap en sambal. Zelf saucijzenbroodjes maken is makkelijker dan je denkt. Het enige wat je hoeft te doen is een lap vers bladerdeeg vullen met (vegetarisch) gehakt. En dit bak je dan even af in de oven en klaar zijn je vegetarische saucijzenbroodjes. Ik zou zeggen, ga ze snel maken en laat ons weten hoe het gesmaakt heeft! Dat vinden we leuk!
Ingrediƫnten voor 8 st.
1 grote lap bladerdeeg
300 gr vega gehakt (ongebakken)
1 teentje knoflook
1 el ketjap
2 tl sambal
1 ei + 1 ei om te bestrijken
Handje paneermeel
Zout
Zwart sesamzaad (om te garneren)
Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl
Geplaatst op 28 mei 2018 door UitPaulinesKeuken