
Pita broodjes zet ik niet vaak op tafel omdat de variant met gyros of shoarma en een berg knoflooksaus niet bepaald voedzaam is. Maar als we het vlees vervangen door gegrilde groenten en de knoflook saus zelf op een gezonde manier maken verandert dat de zaak! Helemaal gezond zou het zijn als je de broodjes zelf zou bakken maar ik snap dat je daar niet altijd zin in hebt na een dag hard werken. Voor iedereen die dat wel ziet zitten, heb ik hier het recept voor glutenvrije pita broodjes van Lianne. Zij blogt net als ik over gezond en lekker eten dus wip voor inspiratie ook zekers eens bij haar blog langs.
Nog een tip om deze broodjes extra healthy te maken is om de pita broodjes te halveren. Normaal snijd je een broodje open waarna je hem vult, maar wanneer je hem helemaal halveert kun je twee helden vullen. Dit betekent minder brood en meer veggies. En daar houden we van ;)
Lees verder op www.beaufood.nl
Geplaatst op 20 november 2016 door beaufood