
Voor mij is variëren een belangrijk thema. Steeds hetzelfde eten vind ik saai en daarbij is het beter voor de gezondheid om diversiteit aan je eetpatroon toe te voegen. Zo probeer ik minimaal één keer per week vegetarisch te koken. Dit keer wilde ik eens iets nieuws uitproberen. De kip pilav met perzik is een grote hit hier in huis Linda. Hoe zou een vegetarische pilav met bonen, rozijnen en noten smaken?
Zodra er geen vlees in een gerecht zit, vervang ik dit al snel door bonen. Ze zijn voedzaam, lekker en ook nog eens super vriendelijk voor de portemonnee. Wat dat betreft zou ik best wat meer variatie op kunnen zoeken… Waar kiezen jullie voor zodra je geen vlees gebruikt? Is dit kaas, noten, tofoe of vleesvervangers? Laat het mij weten, dan houd ik hier rekening mee met een volgend recept.
Deze vegetarische pilav is in ieder geval een blijvertje. Bij mijn vorige pilav recept kreeg ik een tip van een lezeres om een eetlepel pindakaas door het gerecht roert. Dit is echt een aanrader!
Lees verder op www.lekkeretenmetlinda.nl
Geplaatst op 29 januari 2018 door linda